Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Queiroz ferdig i United

Kan bety slutten for Ronaldo også.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Sir Alex Ferguson har sitt svare strev med å beholde nøkkelpersonalet i Manchester denne sommeren.


Nå mister han i hvert fall assistentmanager Carlos Queiroz, skriver britiske The Times.

Ifølge avisen skal Queiroz være i ferd med å signere en fireårskontrakt verd rundt 12 millioner, som vil gjøre ham til Portugals neste landslagssjef.


Queiroz trente det portugisiske landslaget også fra 1991-94, og har vært fotballforbundets førstevalg siden Luiz Felipe Scolari meldte seg klar for Chelsea under årets EM.

De siste fire årene har han vært Fergusons høyre hånd, og har vært sentral i oppbyggingen av laget som vant Premier League og Champions League sist sesong.

Kan bli avgjørende for Ronaldo

Queiroz\' avgang betyr ikke bare at Alex Ferguson må finne sin sjette assistent på de drøye tjue årene han har vært sjef på Old Trafford, men kan også bli dråpen som sender Cristiano Ronaldo sørover til Real Madrid.


Manchester United kjemper som kjent en knallhard kamp for å beholde den portugisiske vingen, og at Queiroz forsvinner er neppe bra for de rødes planer.

SENTRALE STØTTESPILLERE: Carlos Queiroz regnes som en av hovedårsakene til at Cristiano Ronaldo har funnet seg til rette i Sir Alex Fergusons Manchester United. Foto: AFP/SCANPIX
SENTRALE STØTTESPILLERE: Carlos Queiroz regnes som en av hovedårsakene til at Cristiano Ronaldo har funnet seg til rette i Sir Alex Fergusons Manchester United. Foto: AFP/SCANPIX Vis mer

Ronaldo har tidligere omtalt Queiroz som sin andre far, og den erfarne treneren har vært sett som en nøkkelfigur i portugiserens vei til suksess i United.

Vil gi Real-Calderon kald skulder

Manchester-klubben forventes forøvrig å nok en gang markere sin avsky overfor Real Madrid i dag, når storklubbene i Europa møtes i Nyon i Frankrike, for å diskutere blant annet Champions League-inntekter.

Ifølge Daily Mail er United-direktør David Gill forberedt på å møte Real-direktør Ramon Calderon med en kald skulder dersom spanjolen forsøker å bruke møtet som en anledning til å komme med et bud på Ronaldo.


- David kommer til å ta Calderon i hånda, og de kan samarbeide om andre aspekter ved sporten. Men dersom Calderon forsøker å snakke om Ronaldo, kommer samtalen til å bli særdeles kort. Vi sier det samme som vi sa dag én: Ronaldo er ikke til salgs, sier en kilde til avisen.

Den samme kilden hevder Queiroz\' avgang ikke vil få noe å si for Ronaldos eventuelle framtid i klubben.

Queiroz regnes samtidig av mange som den naturlige etterfølgeren til Alex Ferguson i managerstolen i Manchester, når hans siste dag til slutt kommer.

image: - Queiroz ferdig i United
GODE VENNER: Carlos Queiroz <a href="http://www.dagbladet.no/sport/2004/06/04/399664.html">kom tilbake til Alex Ferguson og Manchester United</a> etter en skuffende sesong som Real Madrid-manager.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!