Quintana advarer: - Beina er gode

Colombianeren vil angripe i fjellene.

BEGYNNER Å FINNE FORMEN: Nairo Quintana tok tid på alle sine konkurrenter på den 14. etappen i årets Vuelta a España. Her fra den niende etappen, da han ble frakjørt i siste bakke. Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)
BEGYNNER Å FINNE FORMEN: Nairo Quintana tok tid på alle sine konkurrenter på den 14. etappen i årets Vuelta a España. Her fra den niende etappen, da han ble frakjørt i siste bakke. Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Nairo Quintana var blant de største favorittene foran årets Vuelta a España.

Men colombianeren har slitt med sykdom, noe som gjorde at han tapte nesten tre minutter til Fabio Aru på kongeetappen.

Lørdag viste imidlertid colombianeren at de største problemene er et tilbakelagt kapittel.

- Jeg har hatt noen veldig dårlig dager, men det verste er over, sa Quintana etter etappen ifølge cyclingnews.com.

Han var den eneste som klarte å følge da sammenlagtleder Aru klinket til opp den siste bakken, og da italieneren fikk kjenne kjøret, knappet Movistar-rytteren inn noen sekunder i sammendraget.

Håper på podietSelv om han ligger tre minutter bak lederen, vet alle hva årets Tour de France-toer er kapabel til i toppslag.

25-åringen håper nå å klatre fra sin niendeplass.

- Jeg håper å i det minste kunne kjempe om pallen. Det er fortsatt mange etapper hvor jeg kan ta tilbake tid. Hvis jeg har de samme følelsene som i dag, kan jeg ta igjen litt tid.

Colombianeren har slitt med feber og mageproblemer i løpet av uken, og selv om magen fortsatt ikke er helt god, er han langt mer optimistisk enn da han holdt på å stå av på den ellevte etappen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.