Quiros vant i Dubai etter hull-i-ett

Tiger Woods kollapset.

EN GANG I ÅRET: Så ofte mener Alvaro Quiros at han kan få til det han fikk til i Dubai.Foto: SCANPIX/REUTERS/Ahmed Jadallah
EN GANG I ÅRET: Så ofte mener Alvaro Quiros at han kan få til det han fikk til i Dubai.Foto: SCANPIX/REUTERS/Ahmed JadallahVis mer

Etter en berg-og-dalbane av en sisterunde kunne Alvaro Quiros juble for seier i Dubai Desert Classic i golf.

28-åringen fra Cádiz feiret den største triumf i karrieren etter en runde som omfattet en eagle på 2. hull, en trippelbogey på 8. hull og hull-i-ett på 11. hull.

Med søndagens 68-runde seiret han ett slag foran danske Anders Hansen og sørafrikanske James Kingston.

Quiros fulgte opp 2.-plassen i Qatar forrige uke. Da ble han slått av Thomas Bjørn, søndag snøt han en annen danske for storseier.

- Starten var perfekt med eagle på annet hull, men jeg var rystet etter det åttende hullet, sa Quiros.

- Jeg hadde flaks med noen av puttene mine, og så fikk jeg til et perfekt slag på 11. hull. Slikt skjer bare en gang i året, sa han.

Han innledet dagen ett slag bak lederne, på en 4.-plass han delte med seks andre spillere i en turnering som var svært jevn.

Tiger Woods var en av spillerne som lå likt med Quiros før søndagens runde, men en 75-runde sendte den tidligere verdenseneren ned til delt 20.-plass.

Dagens verdensener Lee Westwood endte på delt 15.-plass. Engelskmannen forsvarte førsteplassen mot Martin Kaymer, som måtte nøye seg med delt 31.-plass.

(NTB)