VM-kvalik

Rabiate scener i den norske garderoben. Dette skjedde egentlig. Spillerne forteller

- Jeg hørte noe greier bak ved doen. Det var tydelig at noen var ganske sinna. 

DEN SAMME GAMLE DRITTEN: Per-Mathias Høgmo (i midten), Markus Henriksen og Jo Inge Berget forlot banen skuffet etter 0-1-tapet.  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
DEN SAMME GAMLE DRITTEN: Per-Mathias Høgmo (i midten), Markus Henriksen og Jo Inge Berget forlot banen skuffet etter 0-1-tapet.  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Aserbajdsjan - Norge 1-0

SANDVIKA (Dagbladet): Tapet for Aserbajdsjan i VM-kvalifiseringen drev spillere til vanvidd. Etter at dommeren blåste av kampen - og TV-kameraene var utenfor rekkevidde - tok det full fyr.

Dagbladet var først ute til å melde dette lørdag kveld.

Inne i garderoben sparket spillere til kasser med utstyr. Ting ble kastet i vegger og det smalt i dører. Banneordene satt løst. Minuttene etter kampen fortonte seg som et inferno av rabiate utbrudd.

I tillegg er det blitt en sak at midtbanespiller Ole Selnæs og assistenttrener Martin Foyston skjelte ut den israelske dommeren Liran Liani etter noter. Dette skal ha skjedd i spillertunnelen.

- Jeg tar det først og fremst som et tegn på voldsom vinnervilje og engasjement der og da. Så er det viktig å ha mekanismer der det ikke tipper over og slår feil ut i forhold til hvordan du kommuniserer med dommere, sier landslagstrener Per-Mathias Høgmo til Dagbladet.

Ustyrlig stemning

Men hva skjedde egentlig i de innerste gemakker av det norske landslaget denne lørdagen i Baku?

Den israelske dommeren blåste av kampen litt før klokka 20.00, nærmere 22.00 lokal tid. Hjemmepublikum var ustyrlige. Pipekonserten hver gang Norge var i angrep hadde båret frukter. 1-0-seieren i VM-kvalifiseringen ble sett som en solid skalp av røykende og skrålende aserbajdsjanere på tribunen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer