Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

PSG-stjernen raser

Rabiot vil ikke være fransk VM-reserve

Har sendt sint e-post til Frankrikes landslagssjef.

IKKE FORNØYD: PSG-spilleren Adrien Rabiot er ikke tilfreds med å havne på reservelista til den franske VM-troppen. Foto: AFP PHOTO/FRANCK FIFE
IKKE FORNØYD: PSG-spilleren Adrien Rabiot er ikke tilfreds med å havne på reservelista til den franske VM-troppen. Foto: AFP PHOTO/FRANCK FIFE Vis mer

PSGs midtbanespiller Adrien Rabiot har i en epost gitt Frankrikes landslagssjef Didier Deschamps beskjed om at han ikke er klar for å være reserve under VM.

Det melder flere franske medier. I eposten skriver Rabiot at han ikke er i stand til å følge treningsprogrammet som er sendt til de elleve spillerne som er ført opp på Frankrikes reserveliste.

Deschamps tok i forrige uke ut sin 23-mannstropp til VM. Han sa dette da han fikk spørsmål om hvorfor ikke Rabiot var blant de utvalgte:

- Adriens prestasjoner på landslaget har overhodet ikke holdt samme nivå som han leverer i Paris Saint-Germain, sa Deschamps.

I motsetning til tidligere mesterskap har Deschamps bestemt at reservespillerne ikke får trene med VM-troppen på Frankrikes treningsanlegg i Clairefontaine. Det er i stedet forventet av dem å trene for seg selv og være lett tilgjengelige.

Fristen for å melde inn endelig VM-tropp er 4. juni.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media