Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Racino skal vinne i dag!

Atle Hamre er tilbake for fullt. I kveld vinner han med Racino.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - Ja, jeg synes hesten nesten er forpliktet til å vinne et slikt løp. Hvis han opptrer som han skal, er det en vinner. Han har alle egenskaper som skal til.

- Han er rask fra start, og jeg håper på tet fra start til mål. Han gjorde en sterk innsats sist mot konkurrenter som holder høyt internasjonalt nivå. Gangen etter var han tøff fra dødens. Jeg synes det rett og slett ser ut som en perfekt oppgave, sier Atle Hamre til Dagbladet.no.

Begynner å løsne

Selv om Atle Hamre har en høy seiersprosent allerede, synes han ikke comebacket har gått på skinner.

- Hvordan har det vært å starte opp etter en lang periode? Synes du det har svart til forventningene?

- Jeg synes det har gått litt småtregt å komme tilbake, men nå ser det ut som om det har begynt å løsne. Jeg føler at jeg har så mye å ta igjen. Kursen er staket ut og jeg skynder meg langsomt. Jeg må vel si jeg er fornøyd så langt.

Lennart Bæwerholm har vært en mangeårig hesteeier hos deg siden han eide Rite On Line, og han eier også Racino. Har han noen nye kanoner på gang?

- Ja, neste år kommer det flere interessante hester eid av Lennart. Det skal bli spennende.

TILBAKE: Atle Hamre er trygg på seier, bare hesten oppfører seg som den skal. Arkivfoto: Dagbladet
TILBAKE: Atle Hamre er trygg på seier, bare hesten oppfører seg som den skal. Arkivfoto: Dagbladet Vis mer

- Hvordan gikk det med Keystone Carla som var ute på Solvalla i går?

- Vi ble tredje, og jeg var godt fornøyd med henne. Det er en fin hoppe. Vi fikk tet og ledet hele løpet, men ble spurtslått. Jeg synes hun gjorde en fullt godkjent innsats.

- Hva med resten av sjansene i kveld?

- Cat Manzi i 2. løp har kanskje skuffet etter Kriterie-kvalifiseringen, og hun opptrer usikkert. Jeg tror ærlig talt ikke hun rekker helt opp her. Jeg synes hun må vise bedre for å hevde seg. Tror vi skal være fornøyd med en grei premie.

Tror på bror Hamre

- Berto Tessa i V5-3?

- Hoppa var knallbra i sin norgesdebut til seier for et par måneder siden, men slet litt med blodverdiene etterpå. Hun har stor kapasitet, og jeg ser litt optimistisk på sjansene på forhånd. Hun fungerer veldig fint i trening og takler svingene. Jeg synes hun bør regnes som en stor outsider.

- Super Sensation som din bror Frode kusker i V5-finalen, hvilke sjanser har han?

- Han satt fast sist. Her står han vel litt langt ute på vingen. Formen er fin, og han er på vei opp formmessig. Spillerne skal være litt oppmerksomme fremover, men herfra er vi nok fornøyd med en premie, avslutter Atle Hamre.

Hele Norges coronakart