Radarparet

BODØ (Dagbladet): Bodø/Glimt - Strømsgodset 2-2. Jostein Flo har skallet eller skutt inn 98 obligatoriske mål for Godset. Lasse Olsen har lagt opp til bortimot halvparten. - Hver gang jeg kåres til «BB» kikker jeg forlegent bort på Lasse. Han blir jo aldri kåret, gliser Jostein.

I går leverte superduoen to nye mål og skaffet Godset et sårt tiltrengt poeng i kampen for å overleve.

SIF-trener Arne Dokken rant i går kveld over med go'ord om midtspissen og høyreflanken som på egen hånd holder liv i klubbens Tippeliga-eksistens.

Om Jostein: - Han er Norges desidert beste avslutter. Ingen er i nærheten av de samme egenskapene foran mål.

Om Lasse: - Jeg hører landslaget trenger en flankespiller. Nå varer det ikke lenge før jeg ringer Semb og lanserer ham.

Målene

I går brukte Olsen og Flo to minutter og 30 sekunder på å sende Godset i ledelsen. Førstnevnte fikk en gjennombruddpasning, jaget opp på høyresida og sendte ballen flatt inn foran mål. Der kastet Flo fram venstrebeinet og lurte Glimt-keeper Horn. 0-1.

Da Glimt ledet 2-1, slo «Flolsen» til igjen. Olsen slo ballen i bue over Glimt-back Peltola. Inne i feltet barket det mot hodeduell mellom Flo og Glimts Cato Hansen. Trodde alle. Untatt Flo. Han sto helt i ro mot Glimt-stopperen, og sendte et kontrollert hodestøt i krysset uten å bevege føttene fra gresset.

Etterpå gjorde Olsen og Flo dugelige forsøk på å tilrane Godset tre poeng. Men Flos bananskudd og kraftheading ble såvidt reddet.

- Helt rå

- Jostein er helt rå altså, mente Lasse Olsen da alt var over.

- Jeg legger inn, og han scorer. Vi har øvd mye sammen foran de siste to sesongene. Jeg har jo ikke akkurat vært kjent for å slå gode innlegg før om åra. Men nå har jeg lært meg å løfte ballen over nærmeste back. Dersom innlegget detter ned i feltet er sjansene gode for at Jostein scorer, lyder Lasse Olsens credo.

- Lasse er den viktigste samarbeidspartneren jeg har hatt. Han finner meg hele tida. Av og til løper han så raskt at jeg står igjen på midtbanen når legget kommer. Men de gangene jeg når fram blir det farlig, gliser 36 år gamle Flo.

Som i går lagde sitt sjette seriemål for året, og sitt 105. totalt i Tippeligaen.

Bør noen overtale Jostein Flo til å ta noen sesonger til i Strømsgodset?