Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Radcliffe tar pause til OL

Paula Radcliffe satte en fantastisk verdensrekord på maratondistansen for kvinner i London søndag. Nå kommer hun til å ta maratonpause fram til OL neste år.

- Jeg tror mitt neste maratonløp kommer til å bli i OL i Aten neste år. Det er lite trolig til at jeg kommer til å løpe maratondistansen før det, sier Radcliffe.

Det betyr at Radcliffe trolig kommer til å stå over Chicago maraton. I stedet kommer hun trolig til å satse alt på 10.000 meteren i VM i Paris i siste halvdel av august. Målet hennes i VM er å bli den første europeiske kvinne som klarer å løpe under 30 minutter på distansen. Hun var nær ved i EM i fjor, men misset men noen små sekunder.

Maratonløpet i London søndag, der hun satte verdensrekord med 2.15.25, var hennes tredje, men selv om tiden er en milepæl i maratonhistorien for kvinner, tror ikke Radcliffe at hun har nådd grensen.

- Jeg tror det er mulig å løpe enda litt raskere. Alltid er det jo slik at jeg håper jeg har mer å gå på. Motivasjonen ligger i å tro at jeg ikke har nådd grensen, sier hun.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media