Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Radebe utskrevet fra sykehuset

Lucas Radebes nakkeskade er mindre alvorlig enn først antatt, og sør-afrikaneren reiser i dag hjem til Leeds sammen med resten av lagkameratene. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Radebe ble båret av banen med nakkestøtte etter et sammenstøt med lagkamerat Michael Duberry like før pause i Champions League-oppgjøret mot Barcelona i går kveld. Leeds-ledelsen fryktet at Radebe hadde brukket nakken, men røntgenundersøkelser i morges viser at det ikke er tilfellet.

- Selv om han fikk en solid smell har han ingen bruddskader, og heller ikke hjernrystelse, sa en talsmann for klubben til nyhetsbyrået PA i formiddag.

Han understreker at Leeds-spilleren fikk veldig god behandling på sykehuset i Barcelona.

- Lucas fikk førsteklasses medisinsk behandling, og er veldig takknemlig for måten han ble behandlet på. I dag reiser han hjem sammen med resten av laget, sier Leeds talsmannen.

JOSE ANTONIO CAMACHO er ifølge avisa Daily Mail den heteste kandidaten til å ta over jobben som manager i Chelsea etter Gianluca Vialli. Camacho ledet i sommer Spania under EM, men har flere ganger utret ønske om å trene et klubblag på topp internasjonalt nivå. Gerardo Gonzalez i det spanske forbundet sier til avisa at dersom et tilbud skulle komme fra Chelsea, vil de ikke stå i veien for Camacho dersom han ønsker å slå til på tilbudet. Også Terry Venables, Gianfranco Zola, Glenn Hoddle og Dennis Wise er nevnt som aktuelle kandidater.

TRESOR LOMANO LUA-LUA er navnet på et av englands største fotballtalenter for tiden. Newcastle-manager Bobby Robson ønsker å betale hele 27 millioner kroner (£2M) for den 19 år gamle spissen som til daglig spiller i andredivisjonsklubben Colchester.

LIVERPOOL har sikret seg det franske stortalentet Gregory Vignal fra Montpellier for 6,5 millioner kroner (£500,000). Den offensive backen spiller fast på U18-landslaget og spilte nylig for Frankrike i U18-EM. 19-åringen fikk gå billig til Liverpool som følge av at kontrakten med den franske klubben utløper etter denne sesongen.

RUUD GULLIT støtter Chelsea-sjef Ken Bates' avgjørelse om å sparke Gianluca Vialli.

- Bare se på alle pengene Vialli har brukt, og kvaliteten på de spillerne han har kjøpt. Det er vanskelig å finne argumenter mot klubbens avgjørelse. Da jeg var manager ledet jeg laget til det første trofeet på 25 år da vi vant FA-cupen. Det var ikke nok til å redde meg. Hvorfor skulle det være annerledes for Vialli?, sier Gullit.

MATT CLARKE håper at England-manager Kevin Keegan får opp øynene hvis han fortsetter storspillet mellom Bradford-stengene. - Jeg synes formen har vært god hittil i sesongen. Jeg kan ikke se noen grunn til at jeg ikke kan spille meg inn i landslagstroppen. For en stund siden var landslagsspill bare en drøm for meg, men etterhvert har jeg innsett at det har kommet nærmere en realitet. Det viktigste framover blir å fortsette å spille bra i ligaen. Hvis jeg blir lagt merke til for det hadde det vært fantastisk, sier Clarke.