Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Råder skiskytterjentene til å satse på stafett

Liv Gretes tips.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liv Grete Poiree sier norsk skiskyting først og fremst må satse på Linda Grubben kommende sesong, men hun råder også de kvinnelige skiskytterne til å satse på stafett.

- Mye tyder på at vi må sette vår lit til Linda Grubben kommende sesong. Ved å satse enda mer på et godt stafettlag kan vi lettest gi de øvrige et løft, sier den gamle skiskytterdronningen til VG.

Den nye sjefen for skiskytterkvinnene liker at fru Poiree engasjerer seg, og det lyder som søt musikk i ørene hans når han får høre at Liv Grete kan tenke seg å jobbe med våre kommende stjerner en dag.

- Det er veldig gledelig. Med sin kunnskap og innsikt er Liv Grete Poiree som skapt for den rollen, sier Svartedal.

Han tar med seg de beste kvinnelige skiskytterne til snøtunnelen i Torsby de neste ti dagene. Der skal de teste formen i den berømte snøtunnelen som også inkluderer standplass, og Svartedal sier til VG at det kommer til å bli mye stafettlik trening, for liv Grete Poiree er allerede en viktig støttespiller for de beste kvinnelige skiskytterne.

På nyåret venter Liv Grete sitt andre barn.

(©NTB)

STØRRE SJANSE SAMMEN: Liv Grete Skjelbreid Poiree (t.h) har sterke meninger om framtida til jenteskiskyting. Foto: Scanpix
STØRRE SJANSE SAMMEN: Liv Grete Skjelbreid Poiree (t.h) har sterke meninger om framtida til jenteskiskyting. Foto: Scanpix Vis mer