Rådgiver vil ikke kommentere Podolski-rykter

Skal være nær Arsenal-overgang.

TIL ARSENAL?: Ståle Solbakken kan miste sin viktigste spiller. Lukas Podolski skal være nær en overgang til Arsenal. Foto: REUTERS/Ina Fassbender
TIL ARSENAL?: Ståle Solbakken kan miste sin viktigste spiller. Lukas Podolski skal være nær en overgang til Arsenal. Foto: REUTERS/Ina FassbenderVis mer

Lukas Podolskis rådgivere ønsker ikke kommentere ryktene om at Köln-stjernen er nær en overgang til Arsenal.

Köln og deres hardt pressede norske trener, Ståle Solbakken, har måttet tåle mye motgang den siste tiden. Nå kan klubbens største stjerne i tillegg være på vei bort.

Den tyske storavisen Bild hevdet tirsdag å vite at Arsenal er i ferd med å bli neste karrierestopp for Lukas Podolski (26). Ifølge avisen er den engelske storklubben og Podolski enig om angriperens personlige avtale. En avtale mellom Köln og Arsenal skal imidlertid ikke være på plass.

Podolskis rådgivere vil ikke uttale seg om opplysningene.

- Jeg gir i utgangspunktet ingen kommentarer på spekulasjoner rundt den sportslige framtiden til Lukas Podolski, sier rådgiver Kon Schramm til nyhetsbyrået DPA.

Podolskis kontrakt med Köln løper ut etter neste sesong, men stjernespilleren har tidligere i vinter ikke lagt skjul på at han er misfornøyd med ledelsen i klubben. Podolski har uttalt at han støtter trener Solbakken, men han har ikke like stor tiltro til personene høyere opp i klubbhierarkiet.

Tross sin relativt unge alder har 26-åringen allerede spilt hele 95 landskamper for Tyskland.

(NTB)