RadioShack + Lance = Nytt profflag

Nå er Lance Armstrongs nye lag offisielt. Har allerede opprettet Twitter-profil.

KAN SMILE: Nå er Lance' nye sponsor klar. Foto: REUTERS/Bogdan Cristel/Scanpix
KAN SMILE: Nå er Lance' nye sponsor klar. Foto: REUTERS/Bogdan Cristel/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det var på sin Twitter-profil at Lance Armstrong annonserte at en kunngjøring om en ny amerikansk samarbeidspartner.

- Et amerikansk ikon- Vi kommer til å komme med en veldig artig kunngjøring på torsdag vedrørende en ny amerikansk samarbeidspartner for laget vårt i 2010 (og videre framover). Følg med!, oppfordret Armstrong.Nå har RadioShack offentliggjort en pressemelding som bekrefter at elektronikkjeden allierer seg med sykkellegenden.

Og som seg hør og bør har teamet allerede opprettet en profil på Armstrongs favorittmikroblogg.- Armstrong er en av de største idrettsutøverne i vår generasjon, og den perfekte partner for RadioShack, heter det fra RadioShacks markedsføringssjef Lee Applbaum.

- Lance er et amerikansk ikon, skryter Applbaum.

Spredt på TwitterSykkeljournalisten Bonnie D. Ford twitret tidligere i dag om at noen i CSE (Armstrongs støtteapparat) hadde registrert domenet teamradioshack.com.

RadioShack er basert i Armstrongs hjemstat, Texas. Selskapet har allerede vært involvert i flere lukrative sponsoravtaler, blant annet i NBA og Major League Soccer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer