Rådyre VIF-billetter skaper sinne

Vålerenga er i ferd med å gjøre seg upopulære hos sine egne tilhengere på grunn av for høye billettpriser. En sitteplass på Bislett koster 200 kroner, og leder for VIF-klanen, Stein Jerman, liker dårlig at Vålerenga er dyrest i landet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Prisene for å se norsk toppfotball varierer kraftig. På Bislett koster de dyreste billettene 200 kroner, mens en tilskuer må ut med det halve, altså hundrelappen, for billigste tribuneplass.

På Gjemselunden (Kongsvinger) og Fosshaugane (Sogndal) koster dyreste alternativ 110 kroner, mens billigste billett begge steder ligger på 60 kroner. Heller ikke på Moldes nye stadion er prisen så høy som på Bislett, der Vålerenga spiller. I Molde koster dyreste billett 150 kroner, mens billigste alternativ ligger på 80 kroner.

Generalsekretæren i Norges Fotballforbund, Trygve Bornø, sier til Radiosporten at han og forbundet synes det er greit at det er prisforskjeller.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer