Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Råe Rooney

En forbanna Wayne Rooney måtte forlate banen i første omgang etter at Svennis mistet tålmodigheten med unggutten mot Spania i går.

LONDON (Dagbladet): Sju minutter før pause gikk Wayne Rooney for andre gang rett inn i en av motstanderne, og fikk et fortjent gult kort etter å ha dyttet keeper Iker Casillas i ryggen - helt unødvendig.

Tre minutter seinere unngikk Rooney så vidt rødt kort etter et sammenstøt med Carlos Marchena.

Frustrerte engelskmenn

Da hadde landslagstrener Sven Göran «Svennis» Eriksson fått nok, og en sint Rooney måtte forlate banen like før pause.

I frustrasjon rev han av seg det svarte sørgebåndet som engelskmennene bar til minne om den nylig avdøde ekslandslagskapteinen Emlyn Hughes, og kastet det fra seg på gresset - noe som vakte en viss oppsikt.

-  Rooney er ung og lærer fortsatt. Dette er en kamp han burde lære av. Vi burde være mer modne enn som så, sier Svennis til Sky Sports.

Ingen sjanser

Det var ellers lite som minnet om vennskap i vennskapskampen mellom England og Spania på Bernabéu i Madrid i går. Spanjolene dominerte første omgang totalt, og tvang engelskmennene over på sin banehalvdel store deler av kampen.

Det første og eneste målet kom allerede i kampens niende minutt, etter en corner til Spania som Asier Del Horno nikket rett inn over den britiske målvakta.

Og England skulle ikke vise seg å bli bedre i andre omgang. Da den greske dommeren blåste av kampen etter 93 minutter hadde Erikssons lag ikke hatt en eneste ordentlig sjanse på mål.

FRUSTRASJON: Wayne Rooney rev av seg det sorte sørgebåndet da han ble dyttet ut før pause.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media