Rælingen håndball sa ja til eliteserieplass - overtar etter degraderte Storhamar

- Vi kommer til å bli tidenes underdog.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rælingens håndballkvinner overtar den ledige eliteserieplassen etter degraderte Storhamar.

Storhamar ble degradert på grunn av dårlig økonomi i juli. Da fikk Rælingen, som høyest plassert i førstedivisjon av lagene som ikke rykket opp, tilbud om plassen. Mandag takket de ja.

- Det har vært en krevende prosess der sportslig ledelse, trenere og spillere har kommet med sine innspill. Grunnleggende økonomi har på rekordtid kommet på plass for å sikre et minimum av støtte til satsingen. Dog kreves det fortsatt økning på inntektssiden gjennom blant annet sponsorinntekter, skriver klubben i en pressemelding, ifølge Romerikes Blad.

Klubben vil også ha behov for å utbedre hjemmearenaen Marikollhallen før den er klar for eliteserien.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Sportslig sett er klubben nå forberedt på at det skal bli tøft.

- Vi kommer til å bli tidenes underdog, men det passer oss bra. Vi skal i hvert fall gjøre det vi kan for at dette blir en positiv greie for våre spillere og resten av klubben, sier sportssjef Svein Strømberg til avisen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer