- Ræva-fotball er flott

AIX-EN-PROVENCE (Dagbladet): - Om jeg blir flau hvis vi spiller dårlig og går videre etter 0-1 mot Brasil? Nei, det gir jeg blaffen i, sier Drillo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- For heller det enn å bli utslått etter 4-4 og en kjempekamp. Men vinner vi 1-0 uten å spille bra, er det nesten det flotteste. Tenk deg overskriften «Norge vant 1-0 etter ræva-fotball». Det er flott det! En ting skal den lille avtroppende ha for: Humøret. Sjøl under det presset han føler nå, er det et lysår unna det vi opplevde i USA for fire år siden. Hvor utgangspunktet før den avgjørende kampen var veldig likt, men Drillo helt forskjellig.

Den gangen var han nervøs, innesluttet og småsur.

Nå er han opprømt, i balanse og klar for å klå Brasil.

- Optimismen i laget er stor, sier Drillo. - Og det skal i hvert fall ikke stå på viljen. Vi liker oss best der vi er nå, fordi det er en behagelig følelse at ingen tror vi skal vinne. Og at motstanderen ikke har allverden å spille for er et utgangspunkt alle trenere - og i hvert fall jeg - liker godt.

- Men skal ikke Brasil ha revansje for Oslo-tapet - hver eneste en av dem sier jo de vil gi alt for å knuse Norge?

- Brasil er i Frankrike for å vinne VM. Derfor er ikke det å slå oss det primære for dem. Og de er ikke så fenomenale som folk vil ha det til. Jeg mener vi har en fair sjanse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer