Rafa ber Alonso lytte til fansen

- Fansen elsker han, og han burde bli her.

- BØR BLI: Rafa Benitez' ber Xabi Alonso (venstre) lytte til fansen som ønsker at spanjolen skal bli værende på Merseyside. Her er Alonso i samtale med to Singaporske supportere.  Foto: AP Photo/John Heng/Scanpix
- BØR BLI: Rafa Benitez' ber Xabi Alonso (venstre) lytte til fansen som ønsker at spanjolen skal bli værende på Merseyside. Her er Alonso i samtale med to Singaporske supportere. Foto: AP Photo/John Heng/ScanpixVis mer

(Dagbladet.no): Ronaldo ble kjapt klar for Real Madrid, og siden det har Liverpool-strateg Xabi Alonso vært sommerens heteste spiller.

Det har vært spekulert i at Xabi Alonso var misfornøyd med å bli forsøkt solgt i fjor sommer, da Rafael Benitez trengte penger for å kjøpe Gareth Barry.

Nå rykker Liverpool-manageren ut for å be Alonso bli i Liverpool.

- Jeg snakket med Xabi i går og jeg sa til ham, som han kan se selv, at fansen elsker ham og at han kanskje burde bli hos oss, sier Benitez ifølge AFP.

Skadet?
Alonso har latt seg imponere av Reals nye Galacticos-prosjekt, men slår tilbake mot de som hevder han lot som han var skadet for å slippe å spille under Liverpools Asia-turne.

- Jeg ville aldri gjort det. Jeg skadet meg på trening, men nå er det mye bedre. Jeg er klar til å spille, sier Alonso i følge Daily Mail.

Liverpool skal stå steilt på at de ønsker omtrent 350 millioner kroner for Alonso, noe Real så langt ikke har vært villig til å hoste opp.

- Han er en veldig god spiller, og om vi klarer å beholde Xabi blir jeg meget fornøyd. Alle her i klubben vil at han skal bli, sier Benitez til Sky Sports.

Gerrard frikjent
Steven Gerrard ble i går frikjent, og kan nå fokusere fullt på fotballen. Liverpool-kapteinen dro nesten rett fra rettssalen til kamp for Liverpools reservelag. Gerrard noterte seg der for et flott mål mot League 1-laget Tranmere.

Rafael Benitez jubler over frifinnelsen.

- Vi er veldig fornøyd. Gerrard er en veldig viktig spiller for oss, og nå trenger han bare å fokusere på fotballen, og forhåpentligvis nå opp til nivået han var på i fjor. Vi har støttet han hele tiden, og bare ventet på avgjørelsen, sier Benitez til Guardian.

FRIKJENT: Steven Gerrard ble i går frikjent for voldsanklagene, og kan fokusere fullt ut på neste års sesong. Foto: AFP PHOTO / MICHAEL JONES
FRIKJENT: Steven Gerrard ble i går frikjent for voldsanklagene, og kan fokusere fullt ut på neste års sesong. Foto: AFP PHOTO / MICHAEL JONES Vis mer