Rafa ber Alonso lytte til fansen

- Fansen elsker han, og han burde bli her.

- BØR BLI: Rafa Benitez' ber Xabi Alonso (venstre) lytte til fansen som ønsker at spanjolen skal bli værende på Merseyside. Her er Alonso i samtale med to Singaporske supportere.  Foto: AP Photo/John Heng/Scanpix
- BØR BLI: Rafa Benitez' ber Xabi Alonso (venstre) lytte til fansen som ønsker at spanjolen skal bli værende på Merseyside. Her er Alonso i samtale med to Singaporske supportere. Foto: AP Photo/John Heng/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Ronaldo ble kjapt klar for Real Madrid, og siden det har Liverpool-strateg Xabi Alonso vært sommerens heteste spiller.

Det har vært spekulert i at Xabi Alonso var misfornøyd med å bli forsøkt solgt i fjor sommer, da Rafael Benitez trengte penger for å kjøpe Gareth Barry.

Nå rykker Liverpool-manageren ut for å be Alonso bli i Liverpool.

- Jeg snakket med Xabi i går og jeg sa til ham, som han kan se selv, at fansen elsker ham og at han kanskje burde bli hos oss, sier Benitez ifølge AFP.

Skadet?Alonso har latt seg imponere av Reals nye Galacticos-prosjekt, men slår tilbake mot de som hevder han lot som han var skadet for å slippe å spille under Liverpools Asia-turne.- Jeg ville aldri gjort det. Jeg skadet meg på trening, men nå er det mye bedre. Jeg er klar til å spille, sier Alonso i følge Daily Mail.

Liverpool skal stå steilt på at de ønsker omtrent 350 millioner kroner for Alonso, noe Real så langt ikke har vært villig til å hoste opp.

- Han er en veldig god spiller, og om vi klarer å beholde Xabi blir jeg meget fornøyd. Alle her i klubben vil at han skal bli, sier Benitez til Sky Sports.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer