Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Rafa må tro vi er tjukke i huet

Fergie slår tilbake mot kritikk fra kollegaen.

• Supersøndag på Dagbladet.no: Følg Manchester United - Liverpool fra kl. 14.30 og Chelsea - Arsenal fra kl. 17.00 på live.dagbladet.no

(Dagbladet.no): Før dagens storoppgjør på Old Trafford er det antydning til ordkrig mellom Liverpool-manager Rafael Benitez og Manchester Uniteds Alex Ferguson.

Det hele startet med at Benitez kalte kollegaen «smart», fordi han snakker offentlig om at stjerneving Cristiano Ronaldo må beskyttes bedre av dommerne.

Men nå slår Ferguson kraftig tilbake - med samme beskyldning som han fikk mot seg.

- Rafa forsøker å få dommeren på sin side. Han må tro vi er tjukke i huet, sier Fergie, ifølge Sky Sports.

FA advarer Ferguson

Det engelske fotballforbundet vurderer for øvrig om Ferguson skal straffes for uttalelser om at dommeren «var på motstanderlagets side» under kampen mot Portsmouth.

- Jeg setter Sir Alex Ferguson høyt. Men jeg håper han kan vurdere hvordan det føles for dommerne når folk tenker at når prominente personer kan hakke på dommerne, så kan de gjøre det samme, sier fotballforbundets formann, Lord Triesman, til Mail on Sunday.

image: - Rafa må tro vi er tjukke i huet

For managerne Ferguson og Benitez ligger nok likevel hovedfokuset på spillet i dag.

Ferguson må finne ut av hvordan forsvaret hans kan kneble formspiller Fernando Torres, som i sin tid var ønsket av nettopp Manchester United.

- Med tanke på at dette er hans første sesong i Premier League, må Benitez være veldig godt fornøyd, sier en imponert Ferguson om den spanske spissen.

- Har ikke fått resultatene vi ønsket

Den spennende duellen mellom Torres og Ronaldo vil han derimot ikke si noe om - kanskje fordi Liverpool er det laget portugiseren ikke har lyktes best mot - på samme måte som Torres slet mot United i det omvendte møtet.

For Benitez\' del handler dagens kamp mye om å få til noe han ikke har greid før: å få spillerne sine til å score mot Manchester United.

På åtte oppgjør er John O´Sheas sjølmål i 2004 den eneste Liverpool-scoringen han har sett mot Manchester United så langt.

Dette er spanjolen nå klar for å gjøre noe med.

SAMSTEMT: Rafael Benitez (t.v.) beskyldte Alex Ferguson for å forsøke å påvirke dommerne, men nå svarer skotten spanjolen - med samme mynt. Foto: DAVE THOMPSON/AP/SCANPIX
SAMSTEMT: Rafael Benitez (t.v.) beskyldte Alex Ferguson for å forsøke å påvirke dommerne, men nå svarer skotten spanjolen - med samme mynt. Foto: DAVE THOMPSON/AP/SCANPIX Vis mer

- Vi har spilt noen gode kamper mot Manchester United, men vi har ikke fått de resultatene vi har vært ute etter, sier Benitez til Liverpool Echo.

- Jeg tror vi kan slå dem i dag. Det blir vanskelig, men vi vil gjøre vårt beste, forsikrer han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media