Rafa nekter å gi opp Heinze

- Advokatene våre jobber med saken.

(Dagbladet.no): Liverpool-manager Rafael Benitez avslører at han på tross av Alex Fergusons steile holdning, nekter å gi opp håpet om at United-back Gabriel Heinze blir Liverpool-spiller.


- Advokatene våre jobber med saken, så vi må bare vente. Han er en god spiller, sier Benitez ifølge nettstedet
Sportinglife.

Det er velkjent at Benitez ønsker en forsvarsspiller som kan spille både venstreback og midtstopper som siste brikke i Liverpool-troppen, men Manchester United skal være lite lysten på å selge argentineren til rivalen Liverpool og har avslått et bud på drøye 70 millioner kroner.

Men det er ikke så enkelt.

Brevet

Manchester United skal ha skrevet et brev til Heinzes agent, hvor det står svart på hvitt at Heinze kan skifte klubb for et bestemt beløp. Beløpet skal være omtrent de 70 millionene Liverpool tilbød.

Dette brevet dysser United nå ned betydningen av.

- Jeg kan garantere at Liverpool ikke skal få Gabriel Heinze, sverget Sir Alex Ferguson på en pressekonferanse forrige torsdag.

VIL FORTSATT HA HEINZE: Liverpool-sjef Rafael Benitez er ikke skremt av Uniteds steile hodning og sier advokater nå jobber med å få argentineren til Anfield. Her fra gårsdagens pressekonferanse sammen med Steven Gerrard og Fernando Torres. Foto: YM/EPA
VIL FORTSATT HA HEINZE: Liverpool-sjef Rafael Benitez er ikke skremt av Uniteds steile hodning og sier advokater nå jobber med å få argentineren til Anfield. Her fra gårsdagens pressekonferanse sammen med Steven Gerrard og Fernando Torres. Foto: YM/EPA Vis mer

United-direktør David Gill er like kategorisk.

Truer med rettssak

- Vi mottok en henvendelse mandag kveld, og det var et betydelig tilbud. Vi avslo det fordi det er Liverpool. Vi kommer ikke til å selge noen spillere til Liverpool, Arsenal eller Chelsea, sa United-direktøren forrige uke.

Heinze selv skal ha truet med å gå til rettssak for å bli Liverpool-spiller, noe som nok vil sikre argentineren evig forræderstatus på Old Trafford.

Hvis Heinze forlater Old Trafford til fordel for Anfield blir han den første siden 1964. Da forlot Phil Chisnall United til fordel for Liverpool.

Siste kapittel er sannsynligvis ikke skrevet.