SENKET QPR: Manchester United slo QPR 2-0 i ettermiddag. Her jubler de etter Rafael da Silvas (midten) perlescoring. Foto: REUTERS/Nigel Roddis
SENKET QPR: Manchester United slo QPR 2-0 i ettermiddag. Her jubler de etter Rafael da Silvas (midten) perlescoring. Foto: REUTERS/Nigel RoddisVis mer

Rafael da Silva med perlescoring mot QPR

United på stø kurs mot ligatittelen.

Queens Park Rangers - Manchester United 0-2 (0-1)

(Dagbladet): Manchester United har en femten poengs ledelse på Manchester City før sistnevnte møter Chelsea i morgen.

De rødkledde møtte Queens Park Rangers på Loftus Road i dag, og til tider var det liten indikasjon på at det var topp mot bunn. Men det viste seg altså hvem som var serielederen.

Strålende Rafael Rafael da Silva var Uniteds redningsmann i dag. van Persie prøvde seg først fra død vinkel, og keeper Cèsar dyttet ballen ut. Der ute ved 16 meteren ventet Rafael. Som seg hør og bør klinket han til, og ballen havnet i krysset.

Ikke lenge etterpå opptrådde han som keeper i et QPR-angrep, og reddet på streken.

United-manager Ferguson hyller Rafael etter kampen.

- Rafaels mål var fantastisk. Det var trolig månedens mål, sa han til BBC etter kampen.

Vanskelig for QPR Etter 60 minutter legger United-veteran Ryan Giggs på til 2-0. Han blir spilt fri, og alene med keeper er han sikker. 

Det kunne fort blitt flere mål for United, som var frempå ved flere anledninger etterpå.

Dermed ble det ingen poeng for et QPR som sliter i bunnen av tabellen. De hadde trengt poeng i dag i kampen om å holde seg i Englands øverste divisjon.

van Persie-skade Premier League-toppscorer Robin van Persie ble byttet ut etter 41 minutter. Han småhaltet av banen, og fikk seg trolig en støkk da han skulle legge inn ballen ved en anledning. van Persie var skadepreget da han spilte i Arsenal, men har holdt seg skadefri så langt i United. Og at han har vært viktig for de rødkledde, er det ingen tvil om.

- Van Persie så ut til å kræsje i fotograven. Hofta hans vil bli sår, men forhåpentligvis vil han være klar igjen til Real-Madrid-kampen, sier Ferguson til BBC.

FORSLÅTT: Robin van Persie falt ned i fotograf-gropa under kampen, og slo seg på hofta. Her sjekker han at alt er i orden med den. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth
FORSLÅTT: Robin van Persie falt ned i fotograf-gropa under kampen, og slo seg på hofta. Her sjekker han at alt er i orden med den. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth Vis mer