Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rafael Nadal til Kina Open

Har ikke vært i aksjon siden US Open.

TILBAKE: Spanske Rafael Nadal spiller her mot Juan Martin Del Potro fra Argentina i semifinale-matchen under US Open 13. september. Foto: Eduardo Munoz/Scanpix
TILBAKE: Spanske Rafael Nadal spiller her mot Juan Martin Del Potro fra Argentina i semifinale-matchen under US Open 13. september. Foto: Eduardo Munoz/Scanpix Vis mer

|||

Rafael Nadal har ikke vært i aksjon siden US Open, men nå er det klart at verdenstoeren stiller i Kina Open neste uke.

«Etter flere knallharde og omfattende tester, er det klart at Rafael Nadal er i fysisk form til å spille turneringer igjen. Derfor spiller han i Kina Open neste uke», står det å lese på spanjolens nettside.

Der står det også at Nadal har planer om å spille i Shanghai og Paris Masters på slutten av sesongen. Han kommer også til å være med på det spanske Davis Cup-laget som skal møte Tsjekkia.

Kina Open blir den første majorturneringen som spilles på OL-banen i Beijing etter OL-turneringen for vel ett år siden, og der vant Nadal OL-gullet i fjor.

(NTB)

 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media