Rafael Nadal vil ha hevn for et av karrierens flaueste nederlag

Verdenseneren i Wimbledon.

PÅ HEVNTOKT: Rafael Nadal ønsker å revansjere et av karrierens pinligste nederlag når han møter Lukas Rosol i 2. runde av Wimbledon torsdag. Foto: EPA/TATYANA ZENKOVICH/NTB SCANPIX
PÅ HEVNTOKT: Rafael Nadal ønsker å revansjere et av karrierens pinligste nederlag når han møter Lukas Rosol i 2. runde av Wimbledon torsdag. Foto: EPA/TATYANA ZENKOVICH/NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rafael Nadal ønsker å revansjere et av karrierens pinligste nederlag når han møter Lukas Rosol i 2. runde av Wimbledon torsdag.

Nadal gikk på et sjokktap mot tsjekkeren i samme runde for to år siden. Da var Rosol rangert som nummer 100 i verden. Nå ligger han på 52.-plass på verdensrankingen. Nadal topper listen.

- Rosol er en svært farlig spiller. Sterk og med harde slag fra baseline. Jeg vet at jeg må spille bra for å vinne, sier Nadal.

Rosol er avslappet foran møtet med det spanske tennisesset.

- Det er Nadal som må vinne. Jeg har ingenting å tape, sier tsjekkeren.

- Nadal er kongen av grus, men han er mer sårbar på andre underlag, spesielt gress. Hvis du ønsker å slå en av de store stjernene i en Grand Slam-turnering, er det størst mulighet i de tidlige rundene, mener Rosol.

Nadal vant Wimbledon i 2008 og 2010. Han står med totalt 14 Grand Slam-titler.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer