Rafik (17) har lest Hummels-kommentaren mange ganger: - Jeg ler like mye hver gang

- Det er stort å få en sånn kommentar fra Hummels.

STOR KAMP:
Rafik Zekhnini får en klem av Einar Håndlykken, daglig leder i Odd, etter kampen mot Borussia Dortmund. Odd tapte kampen 3-4.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
STOR KAMP: Rafik Zekhnini får en klem av Einar Håndlykken, daglig leder i Odd, etter kampen mot Borussia Dortmund. Odd tapte kampen 3-4. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går spilte Rafik Zekhnini (17) en god kamp mot verdensstjerner som Kagawa, Gündogan, Aubameyang og Hummels. I dag var det tilbake til hverdagen for unggutten som var på skoletur i formiddag.Der fikk han tid til å tenke over hvilken bragd Odd sto for i går - iallfall i 22 minutter da de ledet 3-0 mot det tyske storlaget Borussia Dortmund.

- Det er en sinnssyk opplevelse. Vi taper dessverre, men vi er stolte av oss selv. At vi scorer tre mål mot Dortmund er egentlig utrolig, sier Rafik Zekhnini (17) til Dagbladet.

17-åringen fikk mye skryt for sin innsats i kampen som endte 3-4, blant annet av Odd-trener Dag-Eilev Fagermo. Zekhnini syns selv det gikk bra på gessmatta.

- Jeg føler jeg holdt tempoet. Jeg fikk en assist som var ganske bra. Alt i alt en god kamp, sier Zekhnini.

Ler av kommentar En annen som lot seg begeistre av Odds stortalent er stjernespiller Mads Hummels, som leverte følgende uttalelse da han fikk vite at motspilleren bare var 17 år gammel:

- Hæ? Er det sant? Er han virkelig 17 år? Hva i helvete?

Den kommentaren har nådd Rafik Zekhnini, som har lest den flere ganger i løpet av dagen.- Jeg ler like mye hver gang. Det er stort å få en sånn kommentar fra Hummels. Det viser at jeg har gjort jobben min og har blitt lagt merke til, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer