Råflott Beckham-gave

David Beckhams kone punget ut 340 000 kroner for én gave.

Det blir ikke mye «Old Spice» for Manchester United-stjernen denne jula. Ifølge parfymeselskapet Clive Christian har Spice-kona Victoria kjøpt dyre dråper til sin ektemann til jul.

Posh-Spice holder seg langt unna supermarkeddufter, og skal i stedet ha kjøpt en flaske med parfyme til 340 000 kroner.

Vanligvis koster eau de toiletten 1250 kroner for 50 milliliter. Victorias utgave var langt dyrere, fordi hun bestillte en spesialdesignet flakong.

- Victoria ville ha en flaske formet som en fotballstøvel, trolig for David fordi vi vet han liker X for menn, sier en talsmann for parfymeselskapet til TV-kanalen ITV.

Fotballstøvelen skal være håndlagd, og tok seks måneder å lage. I stedet for merket X skal støvelen være fylt med duften «No. 1», som er en blanding av eik, jasmine og ekslusive blomsterdufter.

Det er ikke første gang familien Beckham slår seg løs i julestria. Tidligere skal kjendisparet ha gitt hverandre både biler og juveler på 1. juledag i «Beckingham Palace» i Hertforshire.

(Dagbladet.no)

<B>FAMILIEFEIRING:</B> Victoria og David Beckham, her med sønnen Brooklyn, har tradisjoner for å kjøpe dyre julegaver til hverandre.