Den norske langrennstroppen tilbake på norsk jord

Ragnhild Haga mottatt av hyllest fra moderklubben

Etter to OL-gull i Pyeongchang var det godt å endelig lande på norsk jord igjen, ifølge den doble gullvinneren. På Gardermoen ventet et stort antall unge håpefulle fra moderklubben Åsen IL.

POPULÆR: Ragnhild Haga ble raskt flokket om i ankomsthallen på Gardermoen mandag ettermiddag. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
POPULÆR: Ragnhild Haga ble raskt flokket om i ankomsthallen på Gardermoen mandag ettermiddag. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

GARDERMOEN (Dagbladet): Ragnhild Haga ankom Gardermoen lufthavn mandag ettermiddag til sin helt egen supporterklubb.

Barn i moderklubben Åsen IL ventet tålmodig på den ferske OL-vinneren, og flokket seg raskt rundt henne i ankomsthallen. Selv var hun strålende fornøyd med støtten og oppmøtet.

- Det er veldig kult at den lokale klubben stiller opp. De skal gå renn i forbindelse med Telenor-karusellen i morgen, så da skal jeg stille opp og heie, sier hun entusiastisk.

Det ble raskt påpekt at Haga hadde flere tilhengere på plass på Gardermoen enn det tidenes vinterolympier Marit Bjørgen hadde.

- Det er vel litt langt til Trøndelag kanskje, svarer hun lattermildt.

Skal slappe av

Etter et meget vellykket OL med gull både på 10-kilometeren og stafetten, klinger nå ordene «å slappe av» godt i Ragnhild Hagas ører.

- Det blir i alle fall et stikkord i dagene som kommer. Jeg skal jo trene og gå skirenn igjen snart, men det har vært et langt OL. Reisen hjem var også veldig lang, så det skal bli godt å sette seg i sofaen hjemme og bare la inntrykkene synke inn, sier Haga.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer