Ragnhild utslått på 1500 meter i VM

Nest sist - ble sint.

Ragnhild Kvarberg ble nest sist i det andre heatet i kvalifiseringen på 1.500 meter i VM onsdag. Hun løp inn til en tid på 4,21,22.

– Jeg er vel mer sint enn «deppa» etter dette, for jeg var innstilt på å gi alt. Nå er VM over for mitt vedkommende, og det er litt rart, men samtidig står jeg også her med en litt fandenivoldsk innstilling. Jeg får reise hjem og analysere dette løpet og det som er skjedd i år, og så kan jeg love at jeg skal komme mye sterkere tilbake i OL i Beijing neste år, sier Ragnhild Kvarberg til NTB.

Kvarberg slapp etter to runder og var sjanseløs til å gå videre til finale. Hun har vært syk i oppladningsfasen til VM, noe som tydeligvis har satt henne kraftig tilbake.

– Det er helt tydelig at den sykdommen jeg slet med før, under og etter NM har kostet mer enn jeg hadde håpet. Oppladningen kan ikke bli optimal når jeg 14 dager før VM var så dårlig at jeg ikke engang orket å gå i butikken, sier Kvarberg.

Julija Fomenko fra Russland var best i Kvarbergs heat med 4,09,56.

(NTB)

MISLYKTES: Ragnhild Kvarberg var svært misfornøyd med innsatsen i natt, men tror sykdom har skylden for at hun havnet langt bak i kvaliken. Foto: Scanpix/Cornelius Poppe
MISLYKTES: Ragnhild Kvarberg var svært misfornøyd med innsatsen i natt, men tror sykdom har skylden for at hun havnet langt bak i kvaliken. Foto: Scanpix/Cornelius Poppe Vis mer