Rahlves best på trening

Aamodt på 44.

Amerikanske Daron Rahlves var best på onsdagens treningsomgang foran verdenscuprennet i utfor i italienske Bormio torsdag. Kjetil André Aamodt ble nummer 44.

Aamodt er eneste nordmann på start i torsdagens renn. Veredenscupleder Aksel Lund Svindal har slitt med tendenser til en forkjølelse i julen, og velger å hvile hjemme på Lillestrøm.

Kjetil André Aamodt har på sin side imponert i fartsdisiplinene så langt denne sesongen, og må regnes blant favorittene. 44.-plassen på onsdagens trening er det ingen grunn til å la seg lure av.

Rahlves vil ha rollebytte

Raskest på treningen i den meget krevende løypa i Bormio var Daron Rahlves. Han var drøye sju tideler foran hjemmehåpet Kurt Sulzenbacher, mens østerrikske Andreas Schifferer og var tredjemann og ytterligere en tidel bak.

Daron Rahlves har gode minner fra nettopp Bormio. Han vant verdenscuprennet i den italienske skimetropolen i 2002 og ble andremann bak landsmannen Bode Miller forrige sesong.

– Det hadde vært greit å bytte plass i år, smilte Rahlves onsdag.

Miller falt

Bode Miller falt på sin side stygt under treningen, men kom til alt hell fra møtet med sikkerhetsnettet uten alvorlige skader. Skrubbsår i ansiktet var eneste synlige bevis på fallet.

Alt tyder på at Miller stiller på start torsdag.

– Han har hevelser i ansiktet, så han deltar definitivt ikke i konkurransen om «Mr. Italia» i kveld, gliste Millers talsmann Marc Habermann onsdag.

(ANB-AP)