Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rakte tunge til sjefen, nektet å møte opp til målfesten, og fikk 800 000 i bot

Manageren rasende. Nå kan Jones være på vei bort.

NEKTET Å SPILLE: Kenwyne Jones hadde bedre ting å ta seg til enn å spille Premier League-kamp mot Liverpool på søndag. Dette informerte han manager Mark Hughes via en tekstmelding kvelden i forveien. Foto: AP Photo/Scott Heppell
NEKTET Å SPILLE: Kenwyne Jones hadde bedre ting å ta seg til enn å spille Premier League-kamp mot Liverpool på søndag. Dette informerte han manager Mark Hughes via en tekstmelding kvelden i forveien. Foto: AP Photo/Scott Heppell Vis mer

(Dagbladet): Søndagens oppgjør mellom Stoke og Liverpool på Britannia ble en kamp av det målrike slaget. Lagene ga seg ikke før det sto 3-5 på tavla i favør laget fra Merseyside.

Stoke-manager Mark Hughes' gutter beit godt fra seg, men måtte til slutt gi tapt. Likevel var det en ting som irriterte den tidligere Manchester United-stjerna mer enn noe annet etter kampslutt. Det var nemlig en av spillerne hans som hadde bestemt seg for å ikke møte opp.

Saftig bot Sent lørdag kveld skal Stoke-spiss Kenwyne Jones ha sendt en tekstmelding til Stoke-sjefen hvor han informerte om at han ikke aktet å møte opp den påfølgende dagen. Det skriver Daily Mail i dag.

Klubben skal ha vært usikre på hvorvidt 29-åringen fra Trinidad og Tobago var villig til å gjennomføre truslene, men da kampen kom og gikk uten noen Jones i synes var reaksjonen klar. Spissen bøtelegges to ukelønner, noe som tilsvarer omlag 800 000 norske kroner.

Mark Hughes eneste kommentar til media etter kampen var at Jones var «utilgjengelig».

Det spekuleres i om spissen, som har seks måneder igjen av sin kontrakt, gjorde dette for å tvinge fram en overgang til en annen klubb, og blant annet Everton lanseres som en potensiell kandidat.

Disse ryktene fikk ytterligere vann på mølla da det i ettermiddag ble klart at Stoke har lånt seg en ny angrepsspiller ut sesongen.

- Glad han valgte oss Mannen Hughes har hentet inn er ingen ringere enn svenske John Guidetti. 21-åringen lånes dermed ut til The Potters ut sesongen.

HVOR ER DU?: Mark Hughes eneste kommentar til media etter kampen var at Jones var «utilgjengelig». Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
HVOR ER DU?: Mark Hughes eneste kommentar til media etter kampen var at Jones var «utilgjengelig». Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer

Angrepsspilleren scoret 20 mål på 23 kamper på lån hos Feyenoord forrige sesong, og Stoke-manageren virket langt mer fornøyd over denne avgjørelsen, enn han var over Jones' utimelige frafall.

- Det var flere klubber som var interesserte i ham, og vi er veldig glade for at han valgte oss, sier han til Stokes offisielle hjemmesider.

- Om vi får ham i rett posisjon, kommer han til å gjøre det beste ut av sjansene som kommer. Han er en naturlig målscorer.

Og svensken får en god læremester i Hughes som i løpet av sin klubbkarriere noterte seg for imponerende 224 scoringer for blant annet Manchester United, Chelsea, Barcelona, Bayern München og Everton.

MÅLTJUV: Mannen Hughes har hentet inn er ingen ringere enn svenske John Guidetti. 21-åringen lånes dermed ut til The Potters ut sesongen. Angrepsspilleren scoret 20 mål på 23 kamper på lån hos Feyenoord forrige sesong. Foto: AP Photo/Darko Bandic
MÅLTJUV: Mannen Hughes har hentet inn er ingen ringere enn svenske John Guidetti. 21-åringen lånes dermed ut til The Potters ut sesongen. Angrepsspilleren scoret 20 mål på 23 kamper på lån hos Feyenoord forrige sesong. Foto: AP Photo/Darko Bandic Vis mer