Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Raúl advarer sin gamle rival Xavi før overgangen til Qatar

- Det var ingen tilskuere på tribunene.

LITE LIV: Raúl (innfelt) forteller at det er få tilskuere under kampene i Qatar. Landet er sannsynligvis neste stoppested for stjernespilleren Xavi. Foto: AP/NTB Scanpix
LITE LIV: Raúl (innfelt) forteller at det er få tilskuere under kampene i Qatar. Landet er sannsynligvis neste stoppested for stjernespilleren Xavi. Foto: AP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Barcelona-spiller Xavi Hernandez skal være på vei til Al Sadd SC i Qatar. 35-åringen var på omvisning i klubben i forrige uke.

- Det var bare et besøk, ikke noe mer enn et besøk. Når jeg har noen nyheter vil dere få vite det, sier Xavi ifølge Football-Espana til journalister på flyplassen El Prat i Barcelona.

Hovedpersonen selv vill verken bekrefte eller avkrefte at han skal spille i Qatar fra og med neste sesong.

Advarsel En annen spanjol som har spilt i det pengesterke landet er Raúl, som spilte i nettopp Al Sadd fra 2012 til 2014.

Han advarer sin landsmann mot en helt annen hverdag enn det han er vant til i Barcelona.

Barcelonas hjemmebane Camp Nou har en tilskuerkapasitet på nærmere 99 000, og stadion er ofte tettpakket av folk.

I Qatar venter noe helt annet for Xavi.

- Jeg ble vant til å spille for halvtomme tribuner i Al Sadd. Det var ingen tilskuere på tribunene i Qatar. Atmosfæren i New York fikk meg til å føle at jeg var tilbake på Santiago Bernabeu, sier Raúl ifølge magazinet Panenka, gjengitt av Goal.

Spissen dro som kjent videre til USA og New York Cosmos før inneværende sesong. Det var stemningen på tribunen mer lik den han opplevde i sin mange sesonger i Real Madrid.

Hevder Xavi er klar Al Sadds manager Abdullah Al-Berik postet et bilde på Instagram der han skrev at Xavi allerede er kalr for klubben. Men dette har ikke blitt bekreftet av Barcelona.

Mye tyder uansett på at midtbanegeneralen er ferdig i klubben han har spilt for i hele sin karriere.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!