PÅ VEI BORT: Både Guti (t.v.) og Raúl har fantastiske karriere bak seg i Real Madrid. Nå er det imidlertid slutt for dem begge. Raúl havner trolig i Schalke, Guti i Besiktas.Foto: SCANPIX
PÅ VEI BORT: Både Guti (t.v.) og Raúl har fantastiske karriere bak seg i Real Madrid. Nå er det imidlertid slutt for dem begge. Raúl havner trolig i Schalke, Guti i Besiktas.Foto: SCANPIXVis mer

- Raúl og Guti forlater Real Madrid

Reiser trolig videre til Schalke og Besiktas.

|||Real Madrid-veteranene Raúl og Guti vil i neste uke bekrefte at de forlater klubben ifølge spanske medier.

Avisene AS og Marca skriver at Raúl har bestemt seg for å signere en toårskontrakt med den tyske klubben Schalke, og at han vil gå ut med dette på mandag. Guti skal ifølge den samme avisene til tyrkiske Besiktas.

Begge spillerne er 33 år gamle, har spilt hele sin profesjonelle karriere i Real Madrid, og har i en årrekke vært viktige brikker i klubbens offensive spill.

Forrige sesong ble det imidlertid lite spilletid på duoen. Klubbnes nye manager José Mourinho har også antydet at han ikke regner med dem den kommende sesongen.

Raúl har spilt for Real Madrid siden 1994 og har ifølge Marca slått alle rekorder med sine seks seriemesterskap og tre mesterligatitler i sin tid i klubben.

Den gamle storscoreren har 323 mål på 740 kamper for «Los Blancos».

Guti er et produkt fra Real Madrids egen juniorstall og debuterte for hvittrøyene i 1995. Han sa gjentatte ganger forrige sesong at han ønsket seg bort fra klubben.

(NTB)