FØRTE TIL SPEKULASJONER: Raúl feiret ikke nevneverdig da han scoret mot Ståle Solbakkens Köln i helga. Nå er andre klubber interessert i spissen.Foto: SCANPIX/AFP/CHRISTOF STACHE
FØRTE TIL SPEKULASJONER: Raúl feiret ikke nevneverdig da han scoret mot Ståle Solbakkens Köln i helga. Nå er andre klubber interessert i spissen.Foto: SCANPIX/AFP/CHRISTOF STACHEVis mer

Raúl vil ikke til Blackburn

Schalke bekreftet bud.

(Dagbladet): Bundesligaklubben Schalke bekreftet tidligere i dag at Blackburn har kommet med et offisielt bud på den 34-årige spisslegenden Raúl.

Nå melder tyske Bild, via NTB, at Raúl ikke ønsker å forfølge den muligheten.

- Vi hadde en telefonkonferanse med Raúls agent og oversetter. Raúl vil bli hos oss, det blir intet salg til Blackburn, bekrefter klubbmanager Horst Heldt overfor den tyske avisa.

Den tidligere Real Madrid-spissen scoret 14 mål på 36 Bundesliga-kamper i sin første sesong for Schalke i fjor, og viste at han fortsatt er i stand til å levere på aller øverste nivå.

Klubben vant den tyske cupen og kom seg også til semifinalene i Champions League.

Raúls kontrakt går ut neste år, men tysk presse har i det siste spekulert på om framtiden er usikker. Schalke spiller Europa League-kvalifisering mot HJK Helsinki torsdag kveld, og Horst Heldt ville ha en avklaring før det.

Det har han nå fått.

Raul spilte for Real Madrid i 16 år før han tok turen til Tyskland og Bundesliga.