Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ralf kjører som ei kjerring

Lille-Schumi får gjennomgå av kona.

(Dagbladet.no): Ralf Schumacher kan ikke parkere ordentlig og kjører verre enn en hvilken som helst dame, mener hans kone Cora ifølge Ananova.

I et intervju med den tyske talkshow-vertinnen Sandra Maischberger i den populære TV-programmet «Menschen bei Maischberger» snakker Cora for første gang om sitt samliv med Formel 1-stjernen.

Der avliver hun raskt myten om at Ralf er en utmerket sjåfør også utenfor banen.

- Han havner i situasjoner du heller skulle forvente av en kvinnelig sjåfør. Det har for eksempel vært en del mindre uhell når han har forsøkt å manøvrere seg inn eller ut av en parkeringsplass, sa hun ifølge Ananova.

Cora tror at dette kan skyldes det faktumet at Ralf er vant til å stole blindt på instrumentene, noe som straks ble vanskeligere etter at familien byttet bil fra BMW til Toyota.

- Ralf ventet på pipetonen som skulle fortelle ham hvor nært han var til bilen bak seg, da vi hørte en helt annen type lyd.

Men ikke alle kollisjonene er til å le og spøke av på nasjonal TV. Cora fortalte blant annet om det øyeblikket hun fikk høre at Ralf krasjet i Indianapolis i juni i år. Bilen hans smalt baklengs inn i autovernet i cirka 300 kilometer i timen, men sjåføren selv slapp heldigvis unna med lettere skader.

- Det er det verste jeg har opplevd. Jeg ville snakke med mannen min, men det var ikke mulig mens han fikk legehjelp. Jeg orker fortsatt ikke å se på bildene.

FRAKTET VEKK FRA BANEN: Ralf Schumacher måtte ha legehjelp etter å ha krasjet i autovernet i U.S. Grand Prix på Indianapolis Motor Speedway den 20. juni i år. Foto: REUTERS/SCANPIX
FRAKTET VEKK FRA BANEN: Ralf Schumacher måtte ha legehjelp etter å ha krasjet i autovernet i U.S. Grand Prix på Indianapolis Motor Speedway den 20. juni i år. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer
I GODE OG ONDE DAGER: Her forlater Cora og Ralf kirken i Maria Plein nær Salzburg, Østerrike etter bryllupsseremonien den 7. september 2002.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media