- Rally is better than sex

Petter Solberg skuffet ikke fansen da han på en bilmesse i går fastslo at «Rally is better than sex»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BIRMINGHAM (Dagbladet): Fra hovedscenen på den gigantiske bilmessa Autocars International, proklamerte han at han ikke har planer om å gi fra seg tronen.

- Vi skal vinne i år også. Det vil bli en utrolig sesong, sa Solberg da han møtte tusenvis av britiske fans i Birmingham i går.

Også det med sexen da.

- Det er stor interesse her borte, og man må ha det litt artig med publikum selv om det kanskje var litt store ord, sier Solberg til Dagbladet.

Vanskelig åpning

Han har knapt lagt fjorårets triumf bak seg før rallysirkuset ruller i gang igjen. Neste uke starter han testkjøringen foran premieren i Monte Carlo.

- Jeg er i toppform, men de to første rundene i Monaco og Sverige er vanligvis vanskelige for meg. Jeg har til gode å gjøre det bra i de to konkurransene, sier Solberg.

- Det er et tøft konkurranseprogram?

- Ja, men det er dette jeg liker. Jeg skal jo bare kjøre bilen. Årets rally er spennende med nye konkurranser i Japan og Mexico. Samtidig blir idretten stadig større. For oss som kjører er jo det en stor motivasjon. Tenk deg, nå har jeg 7000 medlemmer i fanklubben, og støtte verden rundt. Bare se her i England, sier Solberg, mens britene stiller seg i kø for å få verdensmesterens navnetrekk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer