Rally-Petter punkterte to ganger

Men henger med i toppen i Rally Portugal.

HENGER MED: Petter Solberg punkterte to ganger, men henger likevel brukbart med i toppen i Rally Portugal.Foto: AP Photo/ Francisco Seco
HENGER MED: Petter Solberg punkterte to ganger, men henger likevel brukbart med i toppen i Rally Portugal.Foto: AP Photo/ Francisco Seco Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Petter Solberg henger brukbart med i Rally Portugal, men skulle helst sett at dekkene hans hadde holdt på luften.

Norges beste rallyfører har i hvert fall ikke marginene på sin side, men henger ikke med hodet etter sju fartsprøver i Portugal. Snaut 50 sekunder skiller opp til Sebastien Ogier som leder etter forrykende kjøring og fem bestetider fredag.

- Jeg er godt fornøyd med dagen selv om jeg ligger litt lenger bak teten enn det jeg hadde håpet på. Jeg tapte litt tid på formiddagen etter en punktering og problemer med styringen. På dagens siste prøve punkterte jeg igjen, sa Solberg som er nummer fem sammenlagt.

- Men jeg har en god startposisjon for dag to og vet jeg kan pushe mer, la han til.

Ville ikke brøyte Helt i henhold til planen, plasserte Solberg seg pent inn på femteplass på annen fartsprøve fredag morgen.

Privatføreren har uttalt i forkant at han ikke ønsker å være helt i toppen etter verken første eller annen dag av VM-runden for å slippe i brøyte vei.

Nå spørs det om det likevel blir tøft for Spydeberg-ekspressen.

Dani Sordo er nummer to sammenlagt, 26 sekunder bak Ogier, mens regjerende verdensmester Sebastien Loeb er 45 sekunder bak landsmannen i tet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer