Pål Anders Ullevålseter i Africa Race

Rallykjøreren slo tilbake og vant

Pål Anders Ullevålseter slo tilbake med klar etappeseier i Africa Race lørdag, dagen etter at sammenlagtsjansene ble spolert.

SLO TIILBAKE: Pål Anders Ullevålseter tok en klar etappeseier i Africa Race.
Foto: Heiko Junge / SCANPIX
SLO TIILBAKE: Pål Anders Ullevålseter tok en klar etappeseier i Africa Race. Foto: Heiko Junge / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Pål Anders Ullevålseter slo tilbake med klar etappeseier i Africa Race lørdag, dagen etter at sammenlagtsjansene ble spolert.

Ullevålseter måtte bryte den 4. etappen fredag på grunn av problemer med motorsykkelen. Den medfølgende tidsstraffen fratok ham alle sjanser til å hevde seg i sammendraget.

Lørdag viste Ullevålseter hvem som er best da han slo nærmeste konkurrent Paolo Ceci med over fire minutter på den femte etappen fra Fort Chacal i Marokko til Dakhla i Mauritania. Alle andre ble slått med minst 19 minutter.

- Jeg var kjempefrustrert i går, så i dag følte jeg virkelig for å gi ekstra gass. I tillegg var det veldig motiverende å starte sist. Målet ble å kjøre forbi så mange som mulig, og følelsen når alt går etter planen er veldig deilig, sa Ullevålseter i en pressemelding.

- Det føles godt å vinne. Jeg trengte den «boosten» etter det som skjedde i går.

Ceci leder rallyet klart, mens Ullevålseter måtte nøye seg med å klatre til 18.-plass.

Felix Jensen er beste nordmann sammenlagt på 10.-plass etter å ha blitt nummer 12 på lørdagens etappe. Marius Helmersen, som også brøt fredagens etappe, er nummer 19.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer