Rallytalent frastjålet bil til fire mill.

Forsvant i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) Mads Østberg (19) skulle bruke norgescupløpene i Nummedalen til uka som testløp i forkant av den første NM-runden som går andre helga i januar.

- Målet mitt er å vinne NM-gull, sa rallytalentet til Moss Avis for et par dager siden.

Nå har oppkjøringen fått seg en liten ripe i lakken.

Kan ikke brukes

Hans Subaru WRC 2004-modell var på vei fra England til Moss i natt, men ble borte i Göteborg. Bilen har et utseende som er ganske lik bilen til Petter Solberg, og sto på en lukket tilhenger.

- Tyvene kan ikke få gjort noe med bilen. Den har nemlig en «transporthjerne», som gjør at den bare kan startes og settes i første gir eller revers. Så de får ingen nytte av den uansett, sier Østberg til VG Nett.

Han forteller at han allerede har vært i kontakt med Subaru i England, som har en annen bil klar dersom den frastjålede bilen ikke kommer til rette.

Nye dempere

19-åringen kjørte sin første VM-runde i Sverige i forrige vinter, og planen er at han skal kjøre sju av 16 VM-runder den kommende sesongen, fortrinnsvis snø- og grusløpene i Europa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer