Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rambekk har sagt ja til Odd

Forhandler med LSK om overgang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Anders Rambekk omtalte Tom Nordlie som en venn det var naturlig for ham å snakke med selv mens Uwe Rösler fortsatt var treneren hans i Lillestrøm.

Likevel er Rambekk nå klar til å forlate Nordlie og Lillestrøm og reise hjem til Odd Grenland. Landslagsforsvareren har takket ja til tilbudet fra Odd, melder Varden i dag.

Som den nye LSK-treneren tar også Rambekk med kona på råd. Og de har blitt enige om at det er på tide å sette kursen hjemover.

- Vi har tenkt nøye gjennom saken og kommet til at den beste løsningen er å takke ja til Odd. Den konklusjonen er vi også fornøyde med, sier Rambekk.

Rambekk håper overgangen går i orden i dag. Odd har eksterne sponsorer som ønsker å bidra til å hente tilbake Rambekk til klubben, skriver Varden.

Rambekk begrunner ønsket om klubbskifte slik:

- For det første har jeg fått en god avtale. Det skal jeg ikke legge skjul på. For det andre er dette Odd-laget veldig spennende, med dyktige trenere og mange unge gutter med stort potensial. Og for det tredje er Hallvar Thoresens inntreden som sportsdirektør av stor betydning, sier han.

VIL FLYTTE HJEM: Anders Rambekk og kona ønsker seg hjem til Grenland. Det kombinert med et godt tilbud fra et friskt satsende Odd gjør at han velger vekk Tom Nordlie og LSK. Foto: Scanpix
VIL FLYTTE HJEM: Anders Rambekk og kona ønsker seg hjem til Grenland. Det kombinert med et godt tilbud fra et friskt satsende Odd gjør at han velger vekk Tom Nordlie og LSK. Foto: Scanpix Vis mer
image: Rambekk har sagt ja til Odd
Hele Norges coronakart