Rambekk hjem til Odd

- Gladmelding til hele klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Anders Rambekk har skrevet under en treårskontrakt med gamleklubben Odd, melder Romerikes Blad.

- Jeg er fra området og ønsket nå å flytte hjemover. Jeg fyller 31 år i august og synes det er riktig å avslutte karrieren på toppnivå i den klubben jeg fikk sjansen i først, sier Anders Rambekk til rb.no.

LSK ønsket i utgangspunktet å forlenge med Rambekk, men spilleren selv ønsket å flytte tilbake til Skien.

- Dette er en gladmelding, ikke bare til fansen, men til hele klubben, sier Odds sportssjef Hallvar Thoresen til Dagbladet.no.

Rambekk ønsket seg hjem til Skien allerede i november i fjor, men ble tvunget til å forholde seg til kontrakten med Lillestrøm.

- Var det aktuelt å få Rambekk hjem allerede i sommer?

- Jeg har snakket med Jan Åge Fjørtoft om muligheten, men de var ganske klare på at de ville ha Anders ut sesongen, sier Thoresen.

Rambekks kontrakt med Odd gjelder fra 1. januar 2008. Forsvarsspilleren går da gratis som Bosman-spiller.

VENDER HJEM: Anders Rambekk har fått landskamper i sin tid som LSK-spiller, nå går han tilbake til Odd Grenland. Foto: SRDJAN ILIC/AP/SCANPIX
VENDER HJEM: Anders Rambekk har fått landskamper i sin tid som LSK-spiller, nå går han tilbake til Odd Grenland. Foto: SRDJAN ILIC/AP/SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer