Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ramires er ferdig i Chelsea og klar for kinesisk fotball

Til Jiangsu.

BYTTER KLUBB: Onsdag ble det klart at Ramires forlater Chelsea etter fem og et halvt år i klubben. Han går til den kinesiske klubben Jiangsu. Foto: NTB Scanpix
BYTTER KLUBB: Onsdag ble det klart at Ramires forlater Chelsea etter fem og et halvt år i klubben. Han går til den kinesiske klubben Jiangsu. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Onsdag ble det klart at Ramires forlater Chelsea etter fem og et halvt år i klubben. Han går til den kinesiske klubben Jiangsu.

Ifølge engelske medier er overgangen verdt 250 millioner kroner. Chelsea-manager Guus Hiddink er snart ferdig med å rydde opp i Chelsea-stallen etter José Mourinho.

Den brasilianske 28-åringen kom til Stamford Bridge fra Benfica i 2010 og har vært med å vinne både FA-cupen, Premier League og mesterligaen. Han fikk med seg 251 kamper for Chelsea og sto for 34 mål.

Samtidig ble det klart at Chelsea leier Alexandre Pato fra den brasilianske klubben Corinthians. Det ble bekreftet av Pato selv onsdag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media