Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rammes av ny skandale etter tragedien: - Hun ville se meg død

Skal ha gått til sak mot lagkameratens kjæreste.

TRUET: Erik Karlsson og kona Melinda Karlsson skal ha mottatt trusler siden november i fjor. Nå har de gått til sak. Foto: Bruce Bennett / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
TRUET: Erik Karlsson og kona Melinda Karlsson skal ha mottatt trusler siden november i fjor. Nå har de gått til sak. Foto: Bruce Bennett / Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer

I mars i år kom NHL-stjerna Erik Karlsson med den triste nyheten om at han og kona Melinda hadde mistet barnet sitt i en dødfødsel.

Han fortalte selv om den triste og vanskelige opplevelsen til sine 350 000 følgere på bildedelingstjenesten Instagram.

- Vi føler oss lykkelige for at vi fikk være Axels foreldre. Vi vet at vi får holde ham igjen en dag, under andre omstendigheter. Den gleden han ga oss, kommer alltid til å være med oss, skrev Karlsson.

Nå har det kommet for en dag at paret har hatt mer å slite med den senere tiden.

Trusler

Det er avisa Ottawa Citizen som skriver at Melinda Karlsson i mai kontaktet politiet for å be om en besøksforbud for kjæresten til en av ektemannens lagkamerater.

Karlsson skal under ed ha sagt at hun og ektemannen har blitt både truet og trakassert av kjæresten til kantspilleren Mike Hoffman siden november i fjor.

- Hun har i gjentatte meldinger sagt at hun ville se min ufødte sønn død. Hun har til og med uttrykt at hun ville se meg død, og at noen bør «ta hånd om» beina til mannen min og avslutte karrieren hans, har Melinda forklart ifølge avisa.

Hun skal også ha redegjort for at det dreier seg om mer enn 1000 nedsettende og truende meldinger over det relativt korte tidsrommet.

- Hvordan våger du?

Hvorvidt det er en av disse kontoene eller meldingene Karlsson-paret sikter til er uvisst, men rett etter at det ble kjent at de hadde mistet barnet, fikk de ifølge Aftonbladet en kommentar fra brukeren @sandydandy45.

«Føler med barnet som aldri fikk en sjanse ettersom Melinda tok smertestillende hver eneste dag».

Erik Karlsson var selv raskt på pletten og svarte på den aktuelle meldinga.

«Hvordan våger du? Du har opprettet falske kontoer i flere måneder for å kunne trakassere meg og min kone, men dette er å gå for langt - selv for deg. Du er et dårlig menneske».

Nekter skyld

Ottawa Citizen har kontaktet Mike Hoffman for å få en kommentar til saken. Han sa da at han ikke ville uttale seg, men kom senere med en lengre forklaring.

- Jeg kan med 150 prosents sikkerhet si at jeg og min forlovede ikke hadde noe med saken å gjøre. Vi støtter Karlsson-paret som har gjennomgått en tøff periode, og vi vil også finne den skyldige. Vi har ingenting å skjule, og vi kommer til å bistå i etterforskningen for å bevise vår uskyld, sier han.

Også Ottawa Senators, klubben hvor Karlsson og Hoffman begge spiller, kom med en uttalelse i natt. Der kan man lese at de «etterforsker saken sammen med NHL, og at de vil ta de nødvendige grepene for å forsikre seg om at deres spillere og familiene deres er trygge».

Aftonbladet skriver at det er knyttet overgangsrykter til både Karlsson og Hoffman, og at det derfor er usikkert om de to spiller i samme klubb neste sesong.

Verken Karlsson eller kona Melinda har svart på henvendelsene til Ottawa Citizen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media