Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Norge - Spania 1-1

Ramos: - En skam

Spanias storstjerne, Sergio Ramos (33), var svært misfornøyd med 1-1 mot Norge. Etterpå svarte han også på spørsmål om Martin Ødegaard.

I DUELL: Sergio Ramos (nummer to fra venstre) kjenner Martin Ødegaard (på kne) fra Real Madrid. I går var de i flere dueller. Foto: Bjørn Langsem
I DUELL: Sergio Ramos (nummer to fra venstre) kjenner Martin Ødegaard (på kne) fra Real Madrid. I går var de i flere dueller. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
  • Norge - Spania 1-1

ULLEVAAL (Dagbladet): Det skulle være Sergio Ramos' store kveld på Ullevaal. Med landskamp nummer 168 satte han spansk rekord, én mer enn Iker Casillas. Men på overtid utliknet Joshua King til 1-1.

- Uavgjort er en skam. Norge tok kontroll over de siste minuttene og bandt oss, sier Real Madrids midtstopper.

- Rekorden kommer i andre rekke. Jeg skulle gjerne byttet den ut med en seier. Jeg er stolt over å være den spanjolen som har hatt på seg landslagsdrakta flest ganger. Jeg håper å ha den på meg mange ganger til, forteller Ramos, ifølge AS.

Norge leverte en meget god første omgang og holdt Spania til 0-0. Men rett etter pause sendte Saúl Ñíguez gjestene i ledelsen på et langskudd. 0-1 så også ut til å bli sluttresultatet, men så fikk Norge straffe på overtid. Den satte Joshua King i mål.

Ullevaal gynget.

Ramos hadde flere dueller med Martin Ødegaard. De to er teknisk sett lagkamerater i Real Madrid, men Ødegaard er lånt ut til Real Sociedad, i utgangspunktet for to sesonger. På vei ut fra Ullevaal fikk Ramos spørsmål om Ødegaard.

- Selv om han er utlånt til Real Sociedad, er han Real Madrid-spiller. Han kom tidlig til Real Madrid og jeg har sett ham vokse på treningsfeltet, sier han.

- Det er kult at han er stjerna på landslaget og han har startet sesongen bra i Real Sociedad. Hvis han en dag blir en ordentlig stjernespiller, så håper jeg han kommer tilbake til Real Madrid og hjelper oss videre.

Spanias landslagssjef Roberto Moreno så for seg seier, men lever godt med kvalifiseringens første poengtap.

FINTET RAMOS: Martin Ødegaard skal la Real Madrid-stjerna Sergio Ramos få høre om driblingen. Video: Fredrik N. Filtvedt Vis mer

- Jeg synes vi gjorde en god kamp, men vi fikk litt problemer mot slutten da Norge satte inn to tunge og høye spisser som er gode i feltet. Vi holdt ballen i laget for å dra ut tida, men på overtid kom et langt oppspill vi ikke håndterte, sier han.

- Vi kom for å vinne, men det ble ett poeng. Det er godt nok med tanke på stillingen i EM-kvalifiseringen, men vi kan ikke være helt fornøyde.

De to beste lagene i gruppa går til EM-sluttspillet. Spania er så å si klare. Norge ligger fire poeng bak Sverige på andreplass og tre poeng bak Romania på tredjeplass.

Tirsdag venter Romania i Bucuresti.

Live-published photos and videos via Shootitlive

EM-KVALIK
Spania761018-419
Sverige742117-814
Romania741216-713
Norge724112-910
Malta71062-173
Færøyene70073-230
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media