BLIR - ELLER IKKE?  Midtstopper Sergio Ramos. Foto: NTB Scanpix
BLIR - ELLER IKKE? Midtstopper Sergio Ramos. Foto: NTB ScanpixVis mer

Ramos bitter på Real Madrid. Og nå trekkes Ødegaards navn inn

Sirkus rundt kontrakt.

(Dagbladet): Midtstopper Sergio Ramos (29) spiller tilsynelatende et høyt spill om sin egen framtid i Real Madrid. Han har to år igjen av kontrakten, men skal likevel være misfornøyd med at han ikke er blitt tilbudt forlengelse.

I en artikkel i den spanske avisa AS trekker journalist Alfredo Relano fram noe av det Ramos angivelig er misfornøyd med i klubben. Og her dukker Martin Ødegaards navn opp - i en klynge med andre spillere.

Overbeskyttende Ifølge skribenten i storavisa - som dekker Real Madrid tett - mener Ramos at klubbpresident Florentino Pérez overbeskytter utvalgte spillere. Det skal dreie seg om Karim Benzema, Gareth Bale og Ødegaard. Spillere som har gitt jernet over flere år, blir ikke satt pris på i samme grad, lyder angivelig budskapet fra Ramos.

Mye av det som skjer i Real Madrid kretser rundt president Pérez. Han er en styrtrik forretningsmann som vil at klubben skal skinne som en juvel på fotballhimmelen. Passer du ikke inn i hans tankegang, er veien til utgangsdøra kort.

Kjølig Og nå kan det virke som om det er kjølig mellom Pérez og Ramos. 29-åringen er en oppofrende fyr. Men det er ingen hemmelighet at han pådrar seg mange gule og røde kort. Altfor mange, mener noen.

Manchester United er blitt nevnt som en mulig ny klubb for Ramos. Men signalene fra Old Trafford er også klare: Klubben har ingen planer om å la seg bruke i et eventuelt spill rundt en ny Ramos-kontrakt i Real Madrid.

Han skal ha et ønske om en årslønn på rundt 140 millioner kroner.