Ramos bitter på Real Madrid. Og nå trekkes Ødegaards navn inn

Sirkus rundt kontrakt.

BLIR - ELLER IKKE?  Midtstopper Sergio Ramos. Foto: NTB Scanpix
BLIR - ELLER IKKE? Midtstopper Sergio Ramos. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Midtstopper Sergio Ramos (29) spiller tilsynelatende et høyt spill om sin egen framtid i Real Madrid. Han har to år igjen av kontrakten, men skal likevel være misfornøyd med at han ikke er blitt tilbudt forlengelse.

I en artikkel i den spanske avisa AS trekker journalist Alfredo Relano fram noe av det Ramos angivelig er misfornøyd med i klubben. Og her dukker Martin Ødegaards navn opp - i en klynge med andre spillere.

Overbeskyttende Ifølge skribenten i storavisa - som dekker Real Madrid tett - mener Ramos at klubbpresident Florentino Pérez overbeskytter utvalgte spillere. Det skal dreie seg om Karim Benzema, Gareth Bale og Ødegaard. Spillere som har gitt jernet over flere år, blir ikke satt pris på i samme grad, lyder angivelig budskapet fra Ramos.

Mye av det som skjer i Real Madrid kretser rundt president Pérez. Han er en styrtrik forretningsmann som vil at klubben skal skinne som en juvel på fotballhimmelen. Passer du ikke inn i hans tankegang, er veien til utgangsdøra kort.

Kjølig Og nå kan det virke som om det er kjølig mellom Pérez og Ramos. 29-åringen er en oppofrende fyr. Men det er ingen hemmelighet at han pådrar seg mange gule og røde kort. Altfor mange, mener noen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.