Ramos fikk fyken i Tottenham

Erstattes av Harry Redknapp.

(Dagbladet.no): Nok var nok for Tottenham-ledelse etter at Spurs marerittpregede sesong i Premier spredde seg til Europa med 0-2 tap borte mot Udinese i UEFA-cupen på torsdag.

Sent lørdag kveld offentliggjorde klubben at manager Juande Ramos og resten av den sportslige ledelsen i klubben nå må finne seg noe annet å gjøre, ettersom den begredelige sesonginnledningen har etterlatt ambisiøse nord-londonere på bunnen av ligatabellen.

I en offisiell uttalelse på Tottenhams hjemmesider heter det at sportsdirektør Damien Comolli, manager Juande Ramo og førstelagstrenerne Marcos Alvarez og Gus Poyet alle har forlatt klubben med umiddelbar virkning.

Det betyr samtidig at spillerutvikler Clive Allen og sjefen for juniorlaget Alex Inglethorpe leder Tottenham fra sidelinjen i søndagens skjebnekamp mot Bolton på White Hart Lane.

Dette er imidlertid ikke noen permanent løsning, for mye tyder på at Portsmouth-manager Harry Redknapp blir neste mann som får forsøke seg i managerstolen i den kriserammede klubben.

I en annen melding på tottenhamhotspur.com bekrefter klubben at de har fått Pompeys tillatelse til å diskutere betingelser med den rutinerte manager-ringreven.

Ramos fikk fyken i Tottenham
SPARKET: Juande Ramos er ute med umiddelbar virkning, ifølge en melding på Tottenhams offisielle hjemmesider.
SPARKET: Juande Ramos er ute med umiddelbar virkning, ifølge en melding på Tottenhams offisielle hjemmesider. Vis mer
REDKNAPP: Er etter sigende på vei til Spurs.