Ramos fikk karrierens 18. røde kort

Real snublet.

Osasuna-Real Madrid 2-2 (2-1):

(Dagbladet): Da Barcelona slo Real Madrid 26. oktober, skaffet de seg seks poengs margin til sin nærmeste rival og antatte gullutfordrer. Men siden den gangen har Carlo Ancelottis mannskap funnet en ekstrem flyt:

De fem ligakampene Real spilte i etterkant av tapet på Camp Nou, ga full pott poengmessig - og vanvittige 24-6 i målforskjell.

Men i bortekampen mot Osasuna i dag fikk de helhvite trøbbel. Resultatet i okseløpbyen Pamplona betyr at Barcelona kan øke luka til fem poeng igjen, hvis de slår Villarreal i kveld (avspark 20.00). Også Atletico Madrid kan i morgen kveld være fem poeng foran Real.

Sju kort før pause Førsteomgangen mellom Osasuna og Real ble en intens og oppumpet affære. Sju ganger gikk dommeren ned i lomma for å hente opp det gule kortet før pause. To av tilfellene skyldtes forseelser fra Sergio Ramos - forsvarsstjerna ble dermed utvist for 18. gang på sine 371 kamper for Real Madrid.

På det tidspunktet ledet Osasuna - som tidligere i høst holdt Barcelona til 0-0 - allerede 2-0. Lagets toppscorer Oriol Riera scoret begge.

Utvisningen kom i det 44. minutt, men før lagene gikk til pause, rakk Isco å redusere for timannslaget fra hovedstaden.

Pepe utliknet De siste 12 minuttene ble også Osasuna redusert til ti mann, da Francisco Silva fikk sitt andre gule.

På frisparket som fulgte, hang Pepe høyest inne i boksen, og portugiseren stanget inn utlikningen. Real klarte aldri å sette inn en skikkelig sluttspurt, og selvfølgelig var det hjemmefansen som jublet høyest etter 2-2 i Pamplona.

SÅ RØDT - IGJEN: Sergio Ramos er en av verdens beste forsvarsspillere - men også en av de som oftest blir utvist. Foto: Susana Vera / Reuters / NTB Scanpix
SÅ RØDT - IGJEN: Sergio Ramos er en av verdens beste forsvarsspillere - men også en av de som oftest blir utvist. Foto: Susana Vera / Reuters / NTB Scanpix Vis mer