Ramos legger seg langflat etter ydmykelsen: - Unnskyld

0-4 mot Barcelona.

SIER UNNSKYLD: Sergio Ramos, her i duell med Lionel Messi, sier unnskyld og ber fansen om tilgivelse etter 0-4-nederlaget lørdag. Foto: Reuters / Sergio Perez / Livepic / NTB Scanpix
SIER UNNSKYLD: Sergio Ramos, her i duell med Lionel Messi, sier unnskyld og ber fansen om tilgivelse etter 0-4-nederlaget lørdag. Foto: Reuters / Sergio Perez / Livepic / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Flaue Real Madrid-spillere ber supporterne om unnskyldning etter at de ble rundspilt og ydmyket med 0-4 på hjemmebane i lørdagens kamp mot erkerival Barcelona.

Den spanske avisen Marca hevder den pinlige opptreden har beseglet trener Rafa Benitez' skjebne, og at det eneste spørsmålet er om han får sparken i nær framtid eller til sommeren.

Ramos er klar på at klubbens spillere fortsatt støtter treneren, og sier samhold er det eneste som kan løfte dem ut av krisen.

- Vi må be Real Madrids fans om tilgivelse for vår dårlige innsats. Vi gjorde ikke det som kreves av dem som bærer klubbmerket. Med denne smerten kommer muligheten til å revansjere seg om noen måneder, sier han, ifølge BBC.

Seks poeng bak Mål av Luis Suárez (2), Neymar og Andrés Iniesta ga Barcelona en fantastisk 4-0 seier på erkerivalens hjemmebane. Sjokkerte hjemmefans trodde knapt det de så, men venstreback Marcelo sier spillerne hadde rett innstilling.

- Det er bare å be supporterne om unnskyldning, og kjempe videre. Ansiktsuttrykkene våre viste at det ikke var noe galt med innstillingen vår, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer