Ramos svarer på Klopps kritikk

Ramos med spydig stikk mot Klopp

Dramaet etter Champions League-finalen fortsetter.

KRITIKK: Sergio Ramos mener han aldri skader noen med vilje. Foto: AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND
KRITIKK: Sergio Ramos mener han aldri skader noen med vilje. Foto: AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sergio Ramos fikk mye oppmerksomhet under Champions League-finalen tidligere i år, da hans røffe spillestil gjorde til at superspissen Mo Salah måtte gå av banen med skuldra ut av ledd, og hans albue bidro til at Karius fikk hjernerystelse. Hodeskaden var årsaken til at Karius gikk på to kjempeblemmer, og Liverpool tapte finalen 3-1.

Da Liverpool og resten av toppklubbene var på oppkjøringsturné i USA tidligere i sommer, fikk Klopp spørsmål rettet mot Ramos på en pressekonferanse.

Spørsmålet gjaldt Ramos som spiller, og handlingene han har gjort på banen. Klopp viste tydelig at han var kritisk til spanjolen, og fyrte opp under konflikten som oppsto etter Champions League.

- Jeg så hendelsen umiddelbart etter kampen, og alle som ikke er Real Madrid-tilhengere syns det var stygg og nådeløs. Det var ikke akkurat at vi tenkte «oi, for en bra takling», akkurat, sa Klopp den gang og la til:

- Jeg tror dette er noe av det verste jeg har opplevd. Først skyver han albuen i Karius, så takler han målvakten på en måte som bare brytere kan.

Salah landet tungt på skuldra i første halvdel mot Real. Det første til at spissen måtte gå av. Sammenstøtet med Ramos var så stort at Salah måtte operere. I ettertid har Karius sagt at hjernerystelsen som oppsto i krasjet med Ramos var årsaken til de store keepertabbene publikum ble vitne til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer