DRAMATISK: Sergio Ramos sendte Real Madrid ett skritt nærmere ligatittelen etter VAR-drama mot Athletic Bilbao. Video: Strive Vis mer

Ramos reddet Madrid igjen

Real Madrid slet borte mot Athletic Bilbao, men da de trengte det som mest, scoret Sergio Ramos på straffe - igjen. De hvitkledde vant 1-0.

Publisert

I det som var en sjansefattig 1. omgang var Karim Benzema nærmest på overtid. Han fikk gå upresset opp og heade fra seks-sju meter, men stussen gikk like til side for mål.

Etter 70 minutter gikk Marcelo i bakken inne i boksen til Athletic Bilbao. Dommeren sjekket avgjørelsen på VAR og dømte straffe. Sergio Ramos gikk frem og plasserte ballen i venstre hjørne.

Målet til Ramos var hans tiende denne sesongen og hans 22. strake straffesparksmål. Ramos har nå scoret fem mål på de siste sju kampene, alle etter viruspausen.

1-0 ble også sluttresultatet. Real Madrid er sju poeng foran Barcelona, som møter Villarreal borte senere søndag. Sergio Ramos og co. har fire kamper igjen, Barcelona fem.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer