La Liga:

Ramos scoret begge målene da Real Madrid vant igjen

Tilbake på vinnersporet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sergio Ramos scoret begge målene da Real Madrid startet en ny seiersrekke med 2-1 over Málaga i spansk 1. divisjon lørdag.

Storklubbens rekordrekke på 40 kamper uten tap i ulike turneringer tok slutt med to strake tap mot Sevilla og Celta i serie og cup. Lørdag var Real Madrid tilbake på vinnersporet og trygget serieledelsen.

Klubbens tilhengere viste imidlertid tegn til utålmodighet da de tidlig i oppgjøret pep mot Cristiano Ronaldo. Superstjernen, som rasket med seg det meste av priser og titler i 2016, har fått en treg start på 2017 og misset stygt alene med keeper tidlig i kampen.

- Noen ganger har man problemer, og da trenger man tilhengernes støtte, sa trener Zinedine Zidane poengtert.

- Jeg vil ikke kritisere fansen, for de betaler mye for å se oss. Men med så mange kamper og mange skader, trenger spillerne å føle tilhengernes kjærlighet noen ganger. Det gjelder treneren også.

Skader

Marcelo haltet av banen med en lårskade i første omgang, og Luka Modric måtte også ut med skade fire dager før returkampen mot Celta i cupen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer