- Ramos vil hente Sevilla-stjerner

Så Spurs tape for Blackburn.

(Dagbladet.no) Tottenham - Blackburn 1-2. Martin Jol fikk fyken på torsdag og i helga ble Juande Ramos klar som Tottenhams nye manager.

Spanjolen satt på tribunen i ettermiddag, men det var ikke nok for Spurs - som fortsatt bare har én seier i Premier League denne sesongen.

Aaron Lennon ble felt rett etter pause og Robbie Keane omsatte straffesparket i mål.

Men Spurs klarte bare å holde på denne ledelsen i drøyt ti minutter. Da timen var spilt smalt nemlig Benedict McCarthy inn utlikningsmålet - og tre minutter på overtid avgjorde Christopher Samba kampen for gjestene.

Det er ingen tvil om at Juande Ramos har en jobb å gjøre når han overtar dette mannskapet.

Og ifølge News Of The World vil spanjolen ha med seg et par spillere fra Sevilla til London.

- Jeg har lyst til å kjøpe Daniel Alves og Fredi Kanoute. Disse to spillerne vil være et sensasjonelt kjøp for alle klubber, men jeg vet ikke om Sevilla vil selge, sier Ramos ifølge avisa.

Tottenham - og veldig mange andre klubber - har siklet etter Alves tidligere, og Kanoute har også en fortid på White Hart Lane.

PÅ PLASS: Styreformann Daniel Levy hadde med seg den nye manageren Juande Ramos på White Hart Lane i ettermiddag. Foto: AP
PÅ PLASS: Styreformann Daniel Levy hadde med seg den nye manageren Juande Ramos på White Hart Lane i ettermiddag. Foto: AP Vis mer
ØNSKET: Juande Ramos vil gjerne ha med seg Daniel Alves og Fredi Kanoute til Tottenham.