KLAR FOR LSK: Tidligere Tromsø-keeper Sead Ramovic (32) har inngått en ettårsavtale med Lillestrøm og returnerer til Norge på nyåret. Foto: Rune Stoltz Bertinussen
KLAR FOR LSK: Tidligere Tromsø-keeper Sead Ramovic (32) har inngått en ettårsavtale med Lillestrøm og returnerer til Norge på nyåret. Foto: Rune Stoltz BertinussenVis mer

Ramovic returnerer til Norge

Klar for Lillestrøm.

Tidligere Tromsø-keeper Sead Ramovic (32) har inngått en ettårsavtale med Lillestrøm og returnerer til Norge på nyåret.

Det skriver LSK i en pressemelding på eget nettsted torsdag.

Tysk-bosniske Ramovic er kjent i Norge for tiden som Tromsø-spiller i perioden 2006-2010. 32-åringen ankommer Lillestrøm 9. januar.

- Vi er veldig godt fornøyde med å få på plass en slik keeper og føler oss veldig komfortable med de keeperne vi har på kontrakt for neste år, sier Lillestrøms sportsdirektør Torgeir Bjarmann.

- LSK er spennende Sead Ramovic forlot Tromsø til fordel for tyrkiske Sivasspor i fjor sommer. Den temperamentsfulle keeperen fant seg imidlertid ikke helt til rette i Tyrkia og har siden vært innom både Metalurg Zaporizjyja i Ukraina og Novi Pazar i Serbia.

- Da jeg kom til Tromsø i 2006 synes jeg LSK var en av de mest spennende klubbene i eliteserien. Jeg likte laget, og ikke minst Åråsen, veldig godt. Det gjør jeg fortsatt. LSK er en av de største klubbene i Norge, sier Ramovic til Lillestrøms nettsted.

På Åråsen gjenforenes Ramovic og hans tidligere keepertrener i Tromsø, Tom Albertsen.

- Viktig for meg er det også at LSK har Tom Albertsen som er den beste keepertreneren i Norge. Jeg gleder meg til å trene under han igjen. Det blir stort.

Ettårsavtale LSKs nye sisteskanse har skiftet klubber hyppig det siste halvannet året og har kun bundet seg til kanarifuglene for 2012-sesongen.

- Kontrakten er bare for ett år, men fremtiden vil vise om jeg fortsetter her. Jeg gleder meg først og fremst til å komme tilbake 9. januar, sier mannen som har én landskamp for Bosnia-Hercegovina.

Han skal kjempe med Islands landslagskeeper Stefán Logi Magnússon om plassen mellom stengene i LSK.

- Stefan Logi er en god keeper, og jeg ser fram til å trene sammen med han. Det blir helt sikkert veldig gøy. Han blir en god partner og absolutt en god konkurrent. Sammen skal vi bli bedre og ikke minst også klubben ta nye steg.

(NTB)